0

biz kupa ile kahve içiyoruz tarifim kupa için olacak:
cezveyi alıyorsun
kahvenin ölçü kaşığını tepeleme fazla fazla dolduruyorsun
şekeri yarım ölçek koyuyorsun
suyunu 1 kupa koyuyorsun
ve pişiriyorsun
afiyet şifa olsun

0

bir kişilik türk kahvesi için bir fincan soğuk su bir tatlı kaşığı kahve yi koyalım cezveye ,şeker oranı nı kendiniz tercih ederek,kısık ateşte bir iki karıştırdıktan sonra bekleyelim kenarlarından köpürmeye başladımı köpüğünü fincana alalım sonra hemen altını açıp kaynatalım fincana boşaltalım cezvedeki kahveyi.afiyet olsun.

0

türk kahvesini kişi sayısına göre koymamız gerekiyor .örnek verecek olursam üç kişiye yapacaksanız üç tatlı kaşığı kahve gerekiyor ve yaptığınız gereken en ince püf nokta su kesinlikle soğuk olacak ve ocaktayken asla karıştırmıycaz.güzel bir köpük olsun diye daha sonra kaynamaya yakın üstteki küpüğü olıp fincanlara koyuyoruz ve tamamen bittikten sonra iyice karıştırıyoruz ve içine bir miktar çikolata koyuyoruz bu çikolata sütlü çikolata olacak gerçekten tadını bambaşka yapıyor daha sonra içinde iyice eriyene karıştırıyoruz.afiyet olsun.

0

bir fincan türk kahvesi için bir tatlı kaşığı kahveyi cezveye koyalım üzerine bir tatlı kasığından az şeker koyalım bi fincan su ilave edip kısık ateşte kaynamaya bırakalım kaynamaya başlamaya yakın üzerindeki köpüğü fincanimiza alıp kaynadiktn sonra afiyetle icelimmm

0

iki kişilik kahve yapacaksan 2 tatlı kaşığı türk kahvesi atarsın, şekerini atarsın ya orta yaparsın , şekerli o sana kalmış bir şey bir de fincanla su doldurur cezveye boşaltırsın fincana göre yapılıyor zaten kahve bu kadar.

1

kahve makinama biz iki kişi olduğumuz için her sabah eşimle içerken yaptığımı anlatacağım..
2 tatlı kaşığı türk kahvesi koyarım, 1 tatlı kaşığı toz şeker koyarım.. fincanların aldığı kadar da su koyarım plastik kaşığı ile karıştırırım.. düğmesine basıp makineyi çalıştırırım.. 1 dakika olmadan bol köpüklü kahvemiz hazır olur.. afiyetle..

0

fincana suyu koyarsın koyduğun suyu cezveye boşalt sonra 1 kaşık türk kahvesi kaynasın bu kadar

0

bir fincan su ve bir tatlı kaşığı kahve kısık ateşte pişirilir. bu kadar basit.