0

kahvesi çok konulursa ve orta şekerli olursa pişince bol köpüklü oluyor

0

bol köpüklü türk kahvesi yapmak için 1 tatlı kaşığı dolusu kahve cezveye konur. isteğe göre şeker ilave edilir. cezveye 1 fincan soğuk su ilave edilir. ocak da kısık ateşte veya köz üzerinde yavaş yavaş karıştırarak kaynatılır. köpük kabarmaya başladığında kaşıkla cezveden fincana alınır. daha sonra kahve cezvede tam kaynayıp kabarınca kalan kahve fincana tamamen boşaltılır. afiyet olsun.

0

bol köpüklü türk kahvesi için suyun oldukça soğuk olması gerekir. ocağa koymadan kahve su ve şeker iyice karıştırılmalıdır. daha sonra orta ateşte pişirilmelidir.

1

bol köpüklü türk kahvesi yapmak için suyu soğuk koyup, ocakta kısık ateşte pişirmek gerekiyor. ilk başta kahve ile su iyice karışana kadar karıştırıp sonra karıştırmadan kaynamasını bekliyoruz. kaynamaya başlayınca hemen fincanlara köpükleri pay edip sonra iyice kaynatıyoruz. ve fincanlara döküyoruz. püf noktası kısık ateşte pişmesi ve fazla karıştırılmaması.

0

normal kahveyi cezvede yapin yarisini dökün fincana sonra şekeri filan attin sonra devamincezvenin üstündeki kopugu atin gibi saçma bişey

0

evet mis gibi ne güzel olur türk kahvesi

0

bence bol kahvenin bol köpüklü olması için soda kullanılmalıdır