0

her film bir kitap gibi o filmi yazan ve çeken kişilerin bilgisini, düşüncesini yansıtmaktadır. izleyici bunun farkında olarak izlerse filmleri hayata dair pek çok şey öğrenebilir. ayrıca birinin hayal düşünce dünyasında gezinmek de farklı bir gezegene çıkmak kadar zevkli olabilir. bu yüzden film izlenmelidir.

0

aslında bu izlediginiz filme göre değişir . her film insana birşeyler katar veya hiçbiri birşeyler kaymaz diye bir şey olamaz . size birşey katan sizin için özel olan filmler vardır . sizin için sıradan ve beğenmediğini bir çok film vardır . biliyoruz ki özellikle çocuk yaşta olanlar için şiddet içerikli vs . gibi filmleri belli yaş katogorilerine göre ayırırdılar . bunlar çocuklar tarafından internetten seyredildi gibi zaman onlar için oldukça zararlıdır . ayrıca sadece çocuklar için değil şiddet içerikli çoğu film bizler içinde zararlıdır . bunun yanında öğretici güzel faydalı olan filmlerde vardır . yani film kalitesine konusuna filmde olan olaylara göre bu durum şekillenir . filmin faydalı veya zararlı oluşu.

0

genelde komedi tarzı seviyorum aksiyon falan tarzım değil hayat hakkında bilinclendiyor insanları bunun yani sıra zararları da olabilir duygusal yönden ordakiler özenip gerçek hayatta mutluluğu yakalamamak

0

film izlemek kitap okumak gibidir ve hiç bir zararı yoktur olamaz da.kitap okumaktan alınan haz, film izlerken de bilinçaltında etki ediyor ve bize izler bırakıyor. çocuklara +18 ve korku filmleri zarar içerir sadece ama çocuk yaşta biri için de çizgi film çizgi romanları ve oyun hamurları uğraşına teşvik etmeliyiz. bir film bende ders niteliğinde çok büyük izler bıraktıyor, zaman zaman içimi ve kafamı rahat ettiriyor. film izleyerek bilgi de ediniyoruz.

1

film izlemek insanın gözlerini yorar, bozar gün boyu izlenirse baş ağrısı yapar.
radyasyon yaydığı için kanser riski var.
psikolojik olaraksa yıpratır eğer,
duygusal filmler izliyorsa.
korkunç da olumsuz etkilenir.

0

filim izlemek insanlar aslında faydalı bir şeydir. fakat herşeyin fazlası zararlı olduğu için buda zarar olacaktır. filimler içinde barındıkları konulardan bize bilgi veriyorlar. bir çok filimde bilgi ve haber veriyor.

0

ben film izlemeyi seviyorum açıkcası hiçbir zararını da görmedim izlemeden önce filmleri araştırıyorum yorumları okuyorum