0

aaaaah o kadar zor bir durum ki bir kere mutlu olamıyorsun hiçbir şey yeterince iyi gelmediği için özellikle küçücük şeylerle mutlu olabilen insanları gördüğünde özeniyorsun onlara ama elinden gelen bir şey olmaması seni kahrediyor kendi kendini öldürüyorsun kısaca kendi kendine baskı yapıyorsun başkalarının seni eleştirmesine gerek kalmıyor sen kendini o kadar çok eleştiriyorsun ki çoktan süzgeçten geçmiş oluyorsun yaptığın işler seni tatmin etmedikçe daha da mutsuz olmaya başlıyorsun ve bu hep böyle devam ediyor zaten kim olursa olsun sana yardım etmeye çalışan kimse yok ya senin bu durumda olduğunun farkına varmıyorlar ya da seni umursamıyorlar çünkü mükemmelliyetçileri ikna etmek onlara yardım etmek çok zor

0

mükemmelliyetçi olmak hayatta zor olurdu; hiçbir şeyden memnun kalmaz insan.her şeye bi kusur bulur, daha güzeli varken neden kötü olanı kabul edeyim düşüncelerine sahiptir. bu bir süre sonra hayatını olumsuz yönde etkiler. her şeyin en iyisini yapmaya çalışırken kendisini yıpratır. çevresindekilerin iyiliğini isterken de onları kırar . bu da onun bir süre sonra yanlız kalmasına neden olur. kimsenin onu anlamadığını düşünür .

0

her taptığınız veya karşı tarftan beklentiniz hep yüksek ve mükemmel işler olursa hayal kırıklığı yaşamak kaçınılmaz olur.

0

mükemmelliyetçi olmak memnuniyetsizliği doğurur. memnuniyetsizlik ise bir çok şeyi.çevrenizdeki insanları kırabilirsiniz, üzebilirsiniz ve bu sebeptendirki yalnız kalabilirsiniz.yalnız da kalırım benim için farketmez diyorsanız yanılıyorsunuz çünkü bu sefer kendinizden bir şekilde memnun olmamaya başlayacaksınız ve bu da sizi sonsuz mutsuzluk ve umutsuzluğa sürecek.

0

düşün ki evlisin ve yaptığın bir iş de var hanım seni evde bekliyor ama sen işini mükemmel yapabilmek için günlerdir ofiste çalışıp eşine ilgi göstermiyorsun ? zararın daha büyüğü olur mu başka? hayatın yok oluyor ve başkasının hayatını da yok ediyorsun.