0

ben hep küçüklüğümden beri doktor olmak istedim ama bir türlü nasıl olmadı o yuzden ebelik okuyorum pişman değilim sonucta bir saglikci oldum.

0

ben küçükken hep polis olacak derdim. çünkü polislerin üniformasına ben bayılıyorum, o formadaki asillik bir başka oluyor. büyüdüğüm halde polis gördümde hep üniformasına bakarım. küçüklüğümde istemiştim ama nasip olmadı onun yerine daha farklı bir meslek sahibi oldum.

0

astronot ya da doktor olmak istemişimdir büyüdükçe tercihlerde değişiyor tabii ki türkiyede uzay teknolojileri o kadar gelişmediği için astronot olamayacağımı biliyordum doktor da çok zor bir meslek olduğu için şuan tercihlerim farklı

0

küçükken olmak istediğim meslek dalı futbolcu olmaktı. fakat olmadı. hatta girişmelerimde oldu fakat nasip olmadı. ankaragücü, gençlerbirliği be fenerbahçe futbol takımlarının kapısını çaldık ama netice alamadık.

1

çok var hangi birini sayayim, ;)
polis olmak isterdim, doktor olup babanemi iyileştirmek isterdim.
öğretmen olup kendime ders vermek isterdim cunki ilk öğretmenimi sevmiyordum.
en sonunda da büyüyünce en çok para getiren meslek en iyisi diye kendi kendime karar verdim.:).

0

polis olmayı çok isterdim filim lerden hep silahlarini çok isterdim.

0

ben küçükken hep polis özel heraket ekibine katılmak isterdim.

0

en çok severek yapmak istediğim beden öğretmenliği vardı.ama maalesef gerçekleştirimi değil mi ama çok mükemmel bir şey olduğunu düşünebiliyorum.çünkü genelde çok serbest çalışıyorsunuz ve biraz daha çocuklarda sporun aktiviteleri yapmanız mümkün. bana her zaman çok istemişimdir.