0

bilgisayarda daha çok vakit geciriyorum sanırım çünkü dizi film gibi şeyleri bilgisayar üzerinden izliyorum . telefon da daha az vakit geçiriyorum . konuşmak için araştırma yapmak için google yüksek kullanarak veya fotoğraf çekmek için sosyal medya icin vs. telefonu kullandığım oluyor .

0

evde bilgisayarım olmadığı için en çok telefonda vakit geçiriyorum.

0

bilgisayardan çok telefonda vakit geçiriyorum çünkü telefondan herşeye ulaşmak daha kolay

0

ben daha çok bilgisayar olmadığı için bütün işlerini telefonla yapıyorum. olsada yanımda bilgisayar da daha çok vakit geçirmiyorum, telefonla daha çok vakit geçiyorum. çünkü telefonlar artık bilgisayar gibi oldu.

0

daha çok telefonla vakit geçiriyorum. telefondan ulaşmak istediğim şeylere daha kolay ulaşabiliyorum. bir de daha az gözlerime zarar veriyor bilgisayara göre. bilgisayara biraz fazla baktığım zaman hemen gözlerim ağrımaya başlıyor.

0

genelde telefonda geciririm zamanimi... ama bu son zamanlarda bilgisayarda daha fazla zaman gecirir oldum.

0

suandaki cep telefonlari zaten bilgisayardaki isleri yapabiliyolar gerek kalmiyo bilgisayara.ama hangisi dersen tabiki bilgisayar tercihim.vakit gecirme adina cep telefonu.laptop kullaniyorum useniyorum onu ac bekle ivir zivir isler.

0

ben en çok telefonla vakit geçiriyorum bilgisayarla az

0

benim telefonum var hiçbir zaman bir bilgisayarım olmadı. bu gidişle olmayacak. allah nasip ederse bizim olmadı çocuklarımızın olur inşallah

0

surekli elimde oldugu icin telefonla daha cok vakit geciriyorum :)

0

genel olarak aslında telefonda vakit geçiriyorum. çünkü bilgisayarı kolay kolay açmam. bilgisayarı açtığım zamanlarda da genellikle film ya da maç izleyebileceğimiz zamanlar olduğunu söylemek isterim. telefonda genel olarak haber ya da sosyal medyada dolaşmak daha rahat olduğunu düşünüyorum. bu yüzden de her zaman telefonu tercih etmişimdir.

0

telefon daha küçük ve pratik olduğu için telefonla zaman geçiriyorum

0

genelde telefonda daha çok vakit geçiriyorum. ama evde olduğum zamanlar daha çok bilgisayar kullanıyorum.