0

kahve falına inanmakla burçlara inanmak arasında hiçbir fark yok.doğru çıkıp çıkmadığı muamma ama günümüzde baktıranlar çok.

0

kahve falına baktırıyorum evet. bakan arkadaşım vardı. birkaç kere çıktı. onun dışında uygulama kullanıyorum. fotoğrafını çekip atıyorum. baya şey biliyor.

0

kahve falına inanan var mı cidden ben asla öyle şeylere inanmam çok saçma. kahve falına inanılmaz kardeşim. öyle şeyler olur mu hiç. kahve mi doğruyu söyliyecek. ağzı yok dili yok ki söylesin haklı değil miyim ?

0

hiç inanmıyorum ama arada kapatıyorum nedense dinlemesi çok zevkli geliyor.

0

kahve falı baktırmam , eğer fal çıksa bile geleceğimi öğrenmek istemiyorum, çıkmıyorsa da zaten birşey ifade etmiyor.

0

ben kendime baktırmıyorum ama benim baktıklarımda iki kişide söylediğim bir iki şey çıktı.

0

kahve falına asla inanmam. biri çıkıyor ben her şeyi bilim diye şunu söylüyor bunu söylüyor. yani yalan söylüyor. allahtan başka kimse bilmez. o yüzden çıkan şeylere inanmıyorum zaten uydurma şeyler.

0

ben kahve falına inanmıyorum ve baktırmıyorum da. sadece arkadaşlar ile bir araya gelince kahve içilirse onlar kendiminkileri ile birlikte benim kahve falımı çekip atıyorlar falcı bacı diye bir uygulamaya.

0

inanmıyorum.dogru olmayan sözlerden ibaret olduğunu düşünüyorum.

0

fala inanma falsız da kalma demişler. fal baktırmak günah ama fazla şeytanın işi olduğu için evet doğru çıkabiliyor bazıları ve ben baktırıyorum ama inanmıyorum. ama bazen inanıyor gibiyim günaha girym :))

0

ben sadece bir kere baktırdım ve gercekten yakın bir akrabamızdı. söylediklerinin hepside cıktı. normalde pek fazla inanmam ama pek fazla.

0

ne demisler fala inanma falsiz kalma inanmam ama eglencesine baktiririim

0

kahve falına inanmam geleceği allah’tan başkası bilmez

1

kahve falına baktıran ve çıktığını iddia eden arkadaşlarım var ama ben kahve falına inanmıyorum.