0

biraz daha artirirsaniz seviniriz ama guzel bir uygulama

0

şu an için sorumani'den toplam 165 türk lirası kazanmış bulunmaktayım.ve bu rakamı tam 20 günde kazandım.bence çok güzel bir rakam kim kime 20 günde 165 tl veriyor ki bu dönemde ve bence sorumani gibi karşımıza çok ihtiyacımız olacak zaman çıktılar.bu yüzden onlara ayrı bir teşekkür etmek istiyorum. umarım sorumanie gibi sorulan sorulara daha cevap veren yazarların cevaplarına zam getirir bunuda yaparlarsa onlardan daha bir şey istemem.

1

yani aslında yeterli ama biraz az kazanç veriyor. ama pes etmek yok. daha uzun cevaplar vererek daha çok kazanç elde edeceğim inşaallah.

1

gelir seviyesi bence yeterlidir. insanın birikim yapmak için önemli bir yerdir.

1

bence bir kuruş çok az çok uzun süre gerekiyor toplamak için

-1

ben artık siteye çözdüğüm için yani bana göre yeterli zaten evde boş boş oturacağına en azından burada para kazana biliyorum. evde öyle oturup da para vermiyorlar bana burada az da olsa kazana biliyorum yani hiç yoktan iyidir şükür.

0

eger siteyi yeteri kadar cozebildiysen yeterli. 3-4 saat sıkı bir ugrasa 5 tl den fazla kazaniyorum. hele birde ayni calismayi sabahtan aksama yapabilirsen gunluk rahat en az 20 tl yaparsin.

1

her cevap her soru bir kuruş bence yetersiz günde 50 kr falan kazanıyorum en faza birdekaç doru kaç cevap yazdığımız görüyorum günlük görsek güzel olurdu .

0

çok fazla bir gelir olmasada benim için yeterli olduğunu söyleye bilirim.