0

sorumani sitesinden oldukça memnunum kullanışlı güzel bir site ayrıca güvenilir de. güvenilirliği bakımından da oldukça iyi. ben genel olarak memnunum mantıklı güzel gösterişsiz ve kolay kullanım açısından sistemi doldukça iyi 2x kazanç sistemi olduğu zaman güzel oluyor bu bakımdan da sevdiğim bir site sadece ödemeleri çok düşük buluyorum çok uğraşmak gerekiyor çok fazla zaman kaybına yol açıyor soru sorulduğu zamanlar yine bir şekilde cevap veriyorsunuz ancak beyin bedava sistemi devreye girdiği zaman özellikle çok fazla bilgi sorusu olduğu zaman insan hepsini cevaplamak ta çok zorlanıyor yorum soruları daha fala olursa daha iyi olur bence. birde belki biraz kazanç artırımı yapılabilir diye düşünüyorum.

0

bende diğer arkadaşlarım gibi memnunum bu siteden. ya öyle birşey ki... sosyal medyada takılacağıma burada takılıp para kazanıyorum en azından.... hiç yoktan iyi.

1

bu aralar biraz fazlaca şikayet ve öneride bulunsak da, genel olarak memnunum. bu şekilde para kazandığım daha iyi ve güvenilir bir site yok. daha işin başında olduğunu, gelişerek daha güzel bir yer edineceğini düşünüyorum.

0

şuan daha yeniyim bu ilk günüm başlangıc olarak hersey eğlenceli

0

sorumani güzel bir site , para kazanmak kadar bilgi edinmeyi de çok istiyorum ve bunun çabasındayım. bura giderek büyüyecek, herkes memnuniyetle kalacak çünkü herkesin hoşuna gidecek şekilde adımlar atılıyor.onlar da bizim için sitenin gelişmesi adına çaba sarf ediyorlar, referans ile elimizden geleni yapmalıyız.

0

inşallah memnun kalacağım henüz yeni başladım. eğer böyle giderse güzel bu uygulama hem sorularla birşey öğreniyoruz hemde boş vakitlerimizde para kazaniyoruz.çok zaman kaybettiren bisrseyde değil. ayrıca bazı uygulamalar gibi saçma sapan videolar izletip insanın boşu boşuna vakit kaybetme gibi bu derdimiz yok .hep böyle giderse çok güzel bir uygulama en azından birşeyler yapabildigimizi görebiliyoruz. kendimizi ispat edebiliyoruz.bir fikir sahibi oluyoruz.bildiğimiz sorular hakkında yorum yapıyoruz yada bilmediğimiz birşeyleri sohbet çerçevesinde öğreniyoruz. gayet başarılı bir uygulama bence eğlenerek öğrenme yöntemi.

0

sorumani sitesigitgide bir aidiyet hissi uyandırmaya başladı bende. gayet güzel ve emin adımlarla gelişiyor. gelişirken de üyelere karşı saygılı ve adil davranmaya çalışıyor. benmerkezci bir yaklaşım izlemiyor. bu yaklaşımı nedeniyle bende bir güven uyandırdı artık. kazanç konusunda da fena değil. yarışmalar ve iki kat kazanç gibi fırsatlarla daha fazla kazanç imkanı da veriyor.

ödeme talebinde bulunduğumda hemen ertesi günü hesabıma geçirdiler kazancımı. daha ne olsun? :)

sohbet portalı da iyi oldu. henüz fazla giremedim ama bir göz attım elbette. orada da kaliteli bir seviye kurulmaya çalışılıyor. sorumani hesabı da kullanım konusunda yardımcı olmak için hazır vaziyetteydi. her soruya cevap vermeye çalıştı. kanım ısındı şahsen her kimse. :)

iyi yani, memnun olmamak için bir sebep yok. gittikçe kendimi buraya ait hissediyorum en başta yazdığım gibi...

0

memnunum hem öpreniyorum hem de bir şeyler yapabildiğimi görebiliyorum. sohbet olayı da güzel oldu. site git gite daha eğlenceli oluyor.

0

ben burayı bir sayfa olarak görmüyorum! sorumani ekibi ve üyeleri benim için bir ailedir. sohbet panali olsun, sayfada olsun hepimiz bir birimize bağlı güzel bir ekibiz. sayfanın yetkileri üyeler ile sohbet ediyor ve onlarla ilgileniyor. sadece bir istekleri "kopya icerikten uzak durun banlarız!" diyorlar. bunu yapmadıgın sürece aile gibi oluruz o yüzden sayfa cok iyi. yakın zamanda aldıkları raklamlarda bunun en büyük kanıtı.

0

sorumani sitesinden memnun olmasaydım senin soruna cevap yazmazdım demi. demek ki memnunum senin soruna cevap yazıyorum.