0

kesinlikle huzuru seçerim. huzur olmadan hiçbir şey olmuyor.

0

huzurum olsun, para sizin olsun. huzurun verdiği rahatlığı parayla alamazsınız

0

para olmadan huzur olabilecekse olsun, onu isterim :) ama huzur olmayıp da paranın çok olması biraz saçma. öylesi çok var, çok zenginler ama huzur yok. öyle olmak istemem şahsen. huzur önemli

0

yeteri kadar para olması gerekiyor. zaten öyle huzur da gelir.

0

huzursuzluk parasızlıktan dolayı çıktığına göre genel olarak para ilk tercihim olurdu huzurda arkasına gelirdi zaten niye ikisi bir arada olmuyormuki gayette olur bence hem huzur hem para isterken kendimizi kısıtlamayalım lütfen

0

paran varsa herşeyin olur. huzurun olur sağlığın olur neşen olur mutluluğun olur paran olmazsa hüzün olur karanlık olur. paran yoksa sağlığın olmaz. sağlık ocağına gitsen sana yazacağı ilaçları neyle alacaksın. sağlığın yoksa huzurun da olmaz neşen de olmaz. bak bakalım cebine aylık 5 bin lira para girsin. hayatın nasıl değişiyor. para her sorunun anahtarıdır. para olmadan olmaz.

0

bu soru kişiden kişiye göre doğal olarak farklılık gösterir. çünkü insan eksik hissettiği konuları bir başka konu ve davranış biçimi ile örtmeye ve tamamlamaya yönelik olarak çalışır. dolayısıyla bu sorunun cevabı bir paradoxtur.

0

para insanın ihtiyacını karşılayan, insanın bir şeyleri elde etmesi için güzel bir araç. para bana göre sadece araç param olup huzurum olmadıktan sonra ne yapayım ben parayı. para ile her şeyi alıp her harcamayı yaptık diyelim ama ailemle, eşimle, çocuğumla, arkadaşlarımla mutlu değilsem akşama kadar o parayı harcamam ne fayda sağlar ki. bence huzurum daha önemli huzurum yoksa paraya gerek de yok.

0

tabiyki para para oldukdan sonra huzurum zaten kesin olur

0

bence huzur çünkü huzurun oldukça çalışabilir ve parayı kazanabilirsin. günümüzde yanlış bilinen bir gerçek para kazandıkça huzurun elde edilebileceği ama öyle bir şey mümkün değil. evet belki parayla mutlu olabilirsin kısa süreli örnek vermek gerekirse gitmek istediğin bir yere parayla gider gezersin ancak sen orada huzurlu hissetmiyorsan o güzellikleri güzel bakmadığın için göremezsin.
bu konu da önemli düşünürlerin sözleri var bence motivasyon için arada okuyorum genelde huzurun daha önemli olduğunu savunuyorlar.

0

para çalıştıkça kazanılan bir şeydir fakat huzur her zaman bulunmaz o yüzden huzuru tercih ediyorum

0

tabii ki huzur. paranın satın alamayacağı şeylerden biri. huzur olduktan sonra azıyla çoğuyla para her zaman kazanılabilir. çaba gösterilmesi yeterli. ancak huzuru çaba ile kazanamazsınız.

0

bence para para varsa huzur var diyenlerin kafasındayım

0

para olursa huzurda olur. para olmazsa mutlu olunmaz ki. çok nadir

0

bence para daha iyi huzurda iyi ama parayla huzurda olur esit ikiside ama yinede para

0

para olunca huzurda oluyor bence. huzur olması içinde para gerekiyor. bu yüzden para olsun ben huzurumu bulurum.

0

para varsa huzurda vardır diye dusunenlerdenım ben.paran yoksa huzurunda yok bence.gecim sıkıntısı hayat zorlugu vs derken huzursuz bir yasantın oluyor zaten.ha para dedik ama fazlasıda degil elbette benım kafamı rahat ettırecek gecımımı adam gıbı saglayacak sekılde olması kafi.yani kaliteli insana yakısır sekılde yasamımı saglıyabilecegım bir param olsun tamamdir.o zaman huzurda olur gelir yani gerisi.herseyın bası paradir.saglıklı olmak ıcın dahı para gereklıdır.yoksa paran hasta olsan hastaneye gıdecek kendını ıylestirecek imkanı saglayamazsın.o yüzden para diyorum.

0

bence huzur olması daha önemli benim için. para olmasa dahi her bir şekilde bir domates ekmek yiyip karnımı doyurdum. parayı hep ikinci planda tutmayı her zaman tercih ediyorum.

0

huzur içinde para. parasız huzursuz oluyorsun zaten.

1

ben her zaman huzuru tercih ederim.. yiyecek ekmeğim olsun yeter ki huzurum olsun..