1

genelde koyu renkler daha çok tercihim oluyor. hem lekeyi falan pek fazla belli etmiyor. hem de bana açık renklerden daha çok yakıştığını düşünüyorum.

1

her rengi severim. her tonu güzel bir çok rengin. hem bluzde hem etekte hem pantolonda hem kabanda aksesuarda her şeyde renkli giyinmeyi severim ama rengarenk değil de uyumlu renkli diyelim..

1

açıktan yanadır. ve açıktan yana olması önemlidir. çünkü açık renkler ferah bir ortam oluşturup konsantrasyonunuzu arttırır ve verimliliğinizi yükseltir. bunların yanı sıra koyu renkler insanlar üzerinde stres gibi olumsuz sorunlara yol açabilir ve kişinin psikolojik davranışını ve yaşamında ki hareketlerini olumsuz yönde etkileyebilir.

1

koyudan yanadir ozelikle siyah renk en sevdigim

1

kıyafet tercihlerimde koyu tonlarını tercih ediyorum. koyu tonları içinde kendimi daha huzurlu, güvenli ve mutlu hissediyorum. ancak bu bir ev tasarımı tercihi ise açık tonları tercih ediyorum. daha aydınlık ortamlarda bulunmak daha mutlu hissettiriyor.

1

koyuda yana zayıf ve asil gösteriir daima

1

kıyafet olarak renk seçmem genelde koyu renkten yana oluyor çünkü siyah ve benzeri renklerin insanı daha asil gösterdiğini düşünüyorum

1

genelde koyu renkleri giyinmeyi tercih ederim. özellikte siyah kullanıyorum. fakat ev ve dekorasyon söz konusu ise tercihlerim tamamen açık renklerden yana oluyor. daha ferah bir ortam yarattığını düşünüyorum. ayrıca araba seçimini göz önünde bulunduracaksak açık renklerin daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. boyalar ve çizikler konusunda daha avantajlı kirlendiğinde dezavantajı da daha az. fakat her şeye rağmen onda da koyu renkleri tercih ediyorum.

1

çok koyu sevmemekle birlikte yazın açık, kışın yaza göre daha koyu tonlar seçiyorum. mesela yazın siyahı ve kahverengini tercih etmem. onun yerine mint yeşili, açık mavi, krem, beyaz, ve sarı renkler daha ideal kışın da siyak, kiremit, borda gibi renkleri daha çok tercih ederim.

1

bence acık renkler kızlara daha cok yakışıyor

1

genelde koyu renkleri tercih ediyorum koyu renkler beni daha iyi hissettiriyor

1

ruh halime göre değişir açık renkler ve koyu renkleri orantılı giyerim

1

yerinden yerine göre değişir. yani ortamına bağlı.