0

çoğu insan para için çalışır para için yaşar.her şeyi para için yaparlar.

0

para insanı bozar mı bozmaz mı diye bende çoğu zaman düşünüyorum, bana göre ister istemez bir değişiklik katar insana yani dışardan bakanlar parayı buldu değişti düşüncesine kapılır kesinlikle en başta parayı bulan insanın hayatı değişir yediği içtiği giydiği gezdiği ortamlar değişir çevresinden ister istemez uzaklaşır bu da hem çevre de hemde aile tarafından değiştiğini bozulduğunu düşündürmeye meillendirir insanı haklılar aslında para insanı değiştirir, en azından yaşantını yaşamını değiştirir

0

vallahi para her insanı bozmaz ama bozulan insanlarında bundan korunması için gittiği yolları( geldiği yolu) unutmaması lazım.

0

parayı gören kendini güç sanıyor ama doğrudur para insanı bozar. az önce konuştuk bunu arkadaşımla soruyu görünce şok oldum:)

0

herkesi bozar mı bilemiyorum okadar büyük bi paraya ulasamadigim için bilemiyorum ama ben değişmem diye düşünüyorum en azından vicdanen değişmem görünüş değişir ama insanlığımi kaybetmem diye dusunuyorum

0

insanlar parayı görünce evet bozulabiliyor. ben öyle değilim o da senin elinde olabirlen bir şey istesen kendini bozmasın yani.