0

insanın kitap okuma alışkanlıgı bence hafta ile sınırlandırılmaması gerektiğini düşünüyorum insan okudugunu anlamadıktan sonra haftada istere 5 kitap okuması ne fayda olacak insan okudugunu anlamalı aklına yazmalıdır okumak demek bir şey ögrenmek demek aslında saadece okumak için kitap okunmamalıdır okumak insan da bilgi depolama kültür konusunda ilerleme gösterme amacıyla okunmalı okudgunu kavramalı o yüzden haftada yada aydaa şu kadar kitap okunmalı diyemem okudgunu anlamalı ögrenmeli hafızaya kazımalı olarak diye bilirim

0

insan bir haftada en az bir kitap bitirmelidir. ama kitabın büyüklüğüne göre değişir tabi ki

0

haftada bir kitap okunsa bile yeter günümüzde kitap okuma oranı okadar dusuk ki haftada bir kitap okuyorum diyeni bulunca mutlu bile oluyorum

0

okuma hızına kitabın cinsine göre bu değişir kesin rakam asla konulamaz. ama bildiğim tek şey var ki hergün kitap okunmalı hiç okumadığım gün bile mutlaka bir sayfa açar okurum asla okumadan yatamam uyuyamam zaten. okuyun herkes okusun kitapdan kimseye zarar gelmez. ilk emir bile oku demiş inanlar için.

0

haftada 1 kitap yeterli bizim insanımıza bence fazlası ağır gelir. kaldırmazlar. intihara sürükler. zaten nitelikli kitap okuyan yok nerde yeni bi yazar patlıyor insanlar ona hücum ediyor. gereksiz kitaplara.

0

bence bir insanın haftada okuyabileceği kitap en az bir tane olması lazım. çünkü okuma oranımız gittikçe düşmekte olduğunu görüyorum.