0

bence kızda ile erkek evlenme yaşları 25 olmalıdır çünkü bir kız 25 yaşından küçük evlenirse o evin işini yapamaz kayınvalidesine çekemez yemek yapmayı bilmezsin eğer erkek olan 25 yaşından küçük evlenirse kendi evine ekmek getirmekte zorluk çeker ev geçindirme iyi bilmez eğer 25 yaş ve üzeri evlilik olursa zaten anne ve baba bunlara alışır yani bir ev sahibi evde bir ekmek bekleyen bir eş olduğunu bilerek evini geçindirmeye çalışıyorum yani bence evlenmedi ideal yaş 25 olmalıdır diyorum

0

ideal evlilik yaşı kişiden kişiye göre değişebilir. kendini hazır hissetmekle olan bir durum. mesela kimisi 30 yaşında hazır hisseder kendini kimisi 19 yaşında. fakat nasıl hisseder bu durum önemlidir.
bir erkek bir işe girdiği zaman bir evin yükümlülüğünü kaldırabileceği zaman bir de sevdiği bir kadınla karşılaşır ve ona örünün sonuna kadar sadık hissedeceği zaman erkek hazır denilebilir.
bir bayan eğer ki çalışmayı düşünüyorsa onunda eline ekmeğini alması çok önemlidir. kendini güvende hisseder. yine aynı şekilde bir evin bir bebeğin yükümlülüğünü kaldıracak kapasitede hissetmesi çok önemlidir. bir de karşısına sevdiği bir erkeği bulunca ailelerde onay verince evet artık kızda hazırdır denilebilir. bu bazen dediğim gibi 20 yaş olur bazen 30.

1

ideal evlilik yaşı diye bir şey yokrur kim ne zaman hazır hissederse o zaman evlenir. evde kaşdım korkusu yaşayan kızlar da aslında evlenmek istediklerinden değil elalem ne der kaygısıyla evlenir.

2

benim için kadınlarda 26 yaş, erkeklerde ise 31 yaş ideal evlilik yaşıdır.