0

kesinlikle bir kadın ve bir erkek 30 yaşına gelmeden evlenmemelidir çünkü ikiside 30 yaşına kadar iyice hayatını yaşayıp en son artık birlikte başka türde şeyler yapmalılar mesela çocuk gibi ve hayatlarının geri kalanını maddi durumlarına göre gezerek veya farklı işlerde bulunarak dünyaya yararlı iki insan olarak geçirmeliler ve çocuklarını iyi şekilde büyütmeliler çok erken evliliklerde erkenden çocuklar doğuyor ve bu şekilde daha kendiai bile olgun değilken çocuklarını büyütmekte zorluk çekiyorlar ve çocuk tam olarak olmuyor

0

erkek ve kadın için ideal bir evlilik yaşı yoktur bana göre. tabi çocuk yaşta olmamak şartı ile. her yaşta evlenilebilir. bunun bir zamanı olduğunu sanmıyorum. sadece belki kadın doğum yapmak açısından belli bir yaş orasını gerekir. çocuk isteyen birisi daha erken yaşlar da evlenebilir.

0

kadında erkekte yirmibeş otuz yaşları arası idealdir kadın hatta yirmiüç yirmiyedi arası daha iyidir çocuk sahibi olması açısından daha iyidir

0

23-27 bence en ideal aralıktır erken de olmaz geçte

0

bence erkek ve kadın için ideal evlilik yaşı 25 ve üzeridir .çünkü insanlar o yaşlarda daha fazla olgunlaşmış oluyorlar ve evliliklerinde daha dikkatli oluyorlar bu şekilde. aksi takdirde erken yaşta evlendiklerinde ikisi de yanlış davranıyor ve anlaşmazlık çıkarak geri dönülmez hatalara girebiliyorlar.

0

kadınlar için 22-23, erkekler için de 24-25 yaş ideal diye düşünüyorum ama bu yaştan önce düzgün evlilik yapabilecek olan, bu yaştan sonra da sağlam bir evlilik yapamayacak olanlar illa ki vardır.

0

erkek ve kadın için ideal yaş sınırı,
erkek 26 yada 27 yaşında olmalı kadın ise 24 yada 25 yaşında olmalıdır. erkekler geç olgunlaştığı için kadınlardan yaş olarak büyük olması lazım. kadınlar erken olgunlaştığı için 24 , 25 yaşları kadınlar için ideal yaş diye düşünüyorum evililik için. birde evlilikte yaş tan ziyade en önemlisi karakter ve anlaşmadır .eger çiflerin arasında anlaşmazlık varsa yaş sinirinida evliliği kurtarmıyor. çok zor ve sabır isteyen bir kurum evlilik kurumu.