0

bildiğim şeyleri cevaplayıp yardımcı olduğumu görebilmek veya kendimi ölçmek daha güzel

0

bence hiç ona bakmamak gerekiyor. çünkü sen eğerki hergün bi vakit burqdan gerçirirsen bir süre sonra iyi bir miktar biriktirmiş olursun zaten.

0

cevaplamak senin için en iyi kazanç olcaktır.nekadar mantıklı ve uzun cevaplar verırsen sorulara o kadar çok kazanırsın.

0

soru sormak deilde cevap vermek daha çok kazandırıyor bence ne kadar doğru ve uzun cevaplar verirseniz kazandınız o kadar artar bence herkese de bence yan gelir gibi bisi diye dusunuyorum ben

0

cevaplamak daha avantajlı.bol bol yazmak lazım.güzel cümleler ,uzun cümleler daha çok kazandırıyor.

0

sorulara cevap vermek daha avantajlı tabikide çünkü ne kadar yazarsan o kadar fazla kazaniyorsun ama soru sorarken belli bir miktardan yukarısında cikamiyorsun.o yüzden soru cevaplamak daha mantıklı diye düşünüyorum.

1

soru sormak sabit bir kazanç sağlarken, cevaptan elde edeceğiniz kazanç sizin elinizde. ne kadar uzun ve özgün cümleler olursa cevaptan alacağınız ücret de bu oranda artıyor.
ancak uzun cevaplar çok kazandırıyor düşüncesiyle konun başında soruyla ilgili cevaplar yazıp devamında saçma sapan cümleler kurarak veya sadece harflere basarak cevap veren yazarlar oluyor. cevaplar inceleniyor bu şekilde bir gelir elde edeceklerini düşünenler yanılırlar, yanılmakla kalmaz banlanırlar bilginize.

0

bence cevaplamak. soru sormak bi yerden sonra zorlaşıyor, soracak soru bulamıyorum mesela, ama cevap yazmak daha basit olduğu için daha avantajlı bana göre

0

soru sormak ya da cevaplamanın ikisi de avantajlıdır. yeter ki kopyala yapıştır yapmayın.

0

sorulara uzun yanıtlar verdiğin zaman ve altın sorular gibi daha fazla kazanç elde ettiren soruları tercih ettiğin zaman cevaplamak daha avantajlı ama merak ettiğim sorulara yanıt atamakta eğlenceli diye düşünüyorum

0

ikisi de avantajlıdır. ikisini de yapabilirsin

0

cevaplamak daha avantajlı durumda.