2

kıyafete çok para harcar mısınız?

özellikle kadınlar

8 cevap
0

hayır kıyafete çok para harcamam sadece ihtiyacım olanı alırım ama oğlumun kıyafetini bayağı bir fazla para harcarım çünkü günden güne büyüdüğü için kıyafetleri artık olmuyor mecbur yenilerini almak zorunda kalıyorum oğluma aldığım kıyafetler kadar kendime alsaydım herkes benle dalga geçerdi herhalde ama olsun oğlumdan değerli değil hiçbir şey

0

ben kıyafetleri çok para harcamam. sadece ihtiyacım bir kıyafette olduğu zaman. o da gezerim en uygun fiyatlar bulduğum zaman alırım yani çok para harcamam.

1

ihtiyacım olduğu zamanlar dışında hiçbir şekilde kıyafet almam ve tabi aldığım zamanda uygun fiyatta olan kıyafetleri tercih ederim. bir kıyafete baya çok miktarda para vermek bana saçma geliyor.

1

kıyafeti sadece ihtiyacım olduğu zaman alırım. çok para harcamaya gerek bence.

0

çok yüksek paralar harcamam. indirimleri güzel takip ederim ve beğendiğim şeyleri indirimdeyken kaçırmam alırım. marka takıntım yoktur fiyat uygunsa ve güzelse pazardan da alır giyerim. önemli olan yakışanı giymektir benim için.

0

bekarken hep yalı spordan giyiniyordum adidas ,nike ondan başka marka giymiyorum evlendikten sonra da sadece bile ayakkabılar adidas ,nike aldım.
sadece dediğin gibi onlar başka yok.

0

bekarken sürekli bir şeyler alıyordum. özellikle internetten. kargocular artık babam kızmasın diye gizli getiriyorlardı paketleri. ama evlenince hiç öyle hevesler kalmıyor. evde eşime giyiniyorum elbette ama dışarısı için hiç uğraşamam.

0

insan içine çıkıyoruz, zaman da ye kürküm ye devri biraz... o nedenle kıyafet konusu önemli bir konu. ama iyi bir araştırmacı iseniz en iyi ve şık kıyafetleri ucuza alabileceğiniz yerler bulabilirsiniz.