0

kadınlar en çok mutfak araç ve gereçleri ne para harcarlar bazı kadınlar makyaj malzemesi ne para harcıyorlar bazıları ise yemesine içmesine para harcarlar ama zengin insanlar yani zengin kadınlar tatilde veya tatile giderken paralarını çok harcarlar ben bir kadın olarak daha çok oğlumun masraflarına mutfağımın ihtiyaçlarına l market alışverişlerine daha çok para harcarım hayatımda hiç makyaja para vermedi mi çünkü çok doğal bir kadınım ve çok tutumluyumdur

0

kadınların harcamaları. diyor ki bitmiyor ki saymakla kuaförü var çarşısı var yemeği var içmesi var giyinmesi var saç boyası var çarşısı var gezi var gezisi var var kadınlar en çok bakımına güzelliğine yemeğini ayakkabısına çantasınaçok para harcarlar mah mah yani demek istediğim şu ki bunların harcadığı para saymakla bitmiyor adamın modası geçti yok ayakkabından şu arkadaşın giydiği giydiği hadi yemezler bir daha giymezler yani saymakla bitmiyor çok ama çok kuaföre para harcarlar kadınlar erkekler bu durumdan çok şikayetçiler maalesef altıma çizerek söylüyorum kadınlar harcamalarına biraz daha dikkat etsinler bence benim görüş bu kadar kadınlar tırnaklarını beğenmiyorlar her gün takılıyolar her gün tırnaklarını törpülüyorlar saçlarını boyalı saçlarını boyuyorlar kirpikleriniz kaşlarını aciyolar larını küçültüyolar burunlarınıla yapıyorlar daha saymakla bitmiyor kadınların harcamaları daha ne anlatayım ki ben size bilmiyorum ah kadınlara masrafları var saymakla bitmiyor allah erkeklerin yardımcıları olsun o yani kadınların diyor bugün bak

0

bence kadınlar en çok giyisi ya da kozmetik ürünlerine para harcıyordur özellikle marka takıntısı varsa tamam bitti o para üstüne bir bardak soğuk su içmek yeterli kalır benim paramın yüzde doksanı kıyafete gidiyor makyaj malzemesi kullanmayı hiç sevmiyorum doğallıktan yanayım alırsamda sadece maske bakım kremi nemlendirici vb o da makyaj malzemesine değil kozmetik ürüne giriyor sadece ya da kişisel bakım ikisinden birisi ama emin değilim

0

bence kadınlar en çok ayakkabı takı çanta kıyafet ve kozmetik malzemelerine çok para harcarlar.ama kimi kadın da bunlara pek düşkün değildir.yani kimisi de oyun tiryakisidir mesela.daha çok bilgisayar oyunlarıyla ilgilenir.o tür şeyler satın alır.yani neye daha çok merakı varsa ona yönelir.ama kadınların geneli süse düşkün olduğu için daha çok bakıma harcarlar.

1

ayakkabı, giysi ve kozmetik sanırım. gerçi alım gücü günden güne düşerken bu özelliklerde değişebilir ama genelde erkeklerin yakındığı harcamalar bunlar oluyor duyduğum kadarıyla.

0

evde yüz tane bardak olsun kadın dışarıda bardak gördüyse onu alır. evde varmış yokmuş hiç önemli değildir. maksat para harcamak olsun. cumartesi pazar ayrı ayrı iki düğün olsun. ikisi için de ayrı kıyafet alır para harcarlar. cumartesi giydiğimi pazar günü de giyeyim yoktur onlarda

0

yani bu da kadından kadına değişir bazı kadınlar en çok para giyme ve takı lara kozmetik eşyalara harcar. ama bazı kadınlarda en çok ev eşyasına harcar.

1

valla kadından kadına ve bütçeden bütçeye göre değişir. ama genel olarak kadınlar , makyaj malzemelerine ve kıyafet ile ayakkabıya para harcıyorlar. çalıştığım dönemler de bende bu şekildeydim. kendi daha lüks ihtiyaçlarımı karşılayacak bütçe ayırıyordum her ay. ama şuan da zorunlu ihtiyaçlarım dışında fazla açılamıyorum maalesef.. keşke şöyle elime bir yerden güzel bir para geçse de deli gibi alışveriş yapsam diyorum. insanı alışveriş sıkıntılı anlarında çok rahatlatıyor gerçekten.

0

kadınlar öncelikle kıyafette çok para harcıyorlar ve kadinlar parayı görünce hemen bir şeye harcıyorlar .

0

kadınlar her beğendiğini almak ister alırda kozmetik giyim başlıca konulardır.

0

aslında kadınlar birçok şeye oara harcıyor, mesela kozmetiğe çok harcarlar. hemde gereksiz bir harcamadır. ihtiyacı olmadığı halde birçok ürünü alıp köşeye atar. ve bu aldığı ürünleri genelde çok kullanmadan çöpe atar. eve çok harcama yaparlar. gereksiz birçok ev ürünü alırlar. evin içi plastik kaplarla kavanozlarla dolup taşar. giyime de çok fazla para gider. her ürünü almak isterler. beğendiklari şeyleri hiç düşünmeden alırlar.

0

kadınlar en çok kıyafetlere, kozmetik ürünlere ve ayakkabılara para veriyor. dayanamıyoruz belki de. özellikle kozmetik ürünlerine aşırı para harcayanları görüyorum.

0

biz kadınlar en çok kozmetik türü şeylere para harcıyoruz bende ben öyle düşünüyorum. kozamatiklere makyaj ürünlerine karşı hassasiyemiz var. bunun yanında kuaförlere de çok bakım harcıyor bakım için güzellik için. ayrıca giyim konusunda çanta ve ayakkabı konusunda da para harcamayı seven kadınlar vardır eminim.

0

makyaj giyim ve en çokta abuk-subuk süs eşyalarina para harcarlar :)

0

hiç şüphesiz makyaj malzemelerine en çok para harcanır. sonra takılara, kıyafet, ayakkabı filan.

0

valla o bütçeye bağlı. ben en çok oğluma ve eve yiyecek içeceğe harcıyorum kendime hiç sıra gelmiyor.

0

makyaj malzemesine ve kıyafete para harcarız en çok. yani ben kıyafete çok para harcıyorum.