0

iki ayrı milli takım var dı saha da ilk yarı farklı ikinci yarı farklı çok tecrübesiz ve acemi gibi oynadılar bu takıma bir iki tane daha tecrübeli isim koymak lazım özellikle orta saha ya

0

dün türkiye ilk yarida cok güzel bir oyun oynadı fakat golü bulamadı ikinci yarida ise isvec adeta tek kale top oynadı bencede sana katiliyorum lucescuyla olcak is degil bu daha fazla zarari dokunmadan gitmeli ve türkiyenın basına benim düsüncem ersun yanal gelmelidir.

0

dünkü maçı izledim.aslında milli takım çok güzel bir oyun oynadı ilk yarı çokta gol fırsatı buldu fakat değerlendiremediler.ikinci yarıda ise isveç çok akıllıca oynadı ve kontra atak ağırlıklı oynadı ve penaltıdan bulduğu golle de maçı kazandı.ülke olarak özellikle futbolda 90 dakikaya yayarak kaliteli bir futbol oynayamıyoruz ve bu da seyir zevki vermiyor.

0

dünkü isveç ile oynanan maç: benim görüşüme göre türkiye güzel oynadı ama gol bulamadı. ilk yarı ikinci yarıya nispeten iyidi özelikle son 20 daka oyundan koptu. yinede sakatlıklara rağmen emre akbaba mehmet topal gibi oyuncularadan yoksun olmaına rağmen oyun genelini beğendim.

1

türkiye a milli takımı bu yıl çok kötü gidiyor gerçekten. takım arkadaşları birbirinden uyumsuz ve takım oyunu oynamakta güçlük çekiyorlar. oynadıkları oyun türk taraftarları üzüyor. ortaya kaliteli bir oyun sergileyemiyorlar. bu durumda oynadıkları tüm maçları kaybediyorlar. ayrıca teknik adam konusunda büyük sıkıntı yaşıyorlar. inşaallah en kısa zamanda düzelir. ama böyle giderse hiç maç kazanamayacak duruma gelir.

1

dünkü maçta yenilmişiz çok üzüldüm.. oysa umutlu idim yenebiliriz zannetmiştim..
berbat rezalet bir oyunmuş eşimin görüşü.. ben seyretmedim.. şimdi soru üzerine ona sorduğumda verdiği cevap bu oldu.. ve yorumsuz yaz dedi önce.
puan kaybettik ve düşmüşüz..

0

dünkü maçı 5 dk izledim öyle sinirlendim ki dünkü maç hiç oynanmasa dahaiyiolurdu diye düşünüyorum çünkü adamlar maçı özenerek oynamadı gelişi güzel oyun oynadılarya

0

beklediğim sonuçtu çok şaşırmadım açıkcası.yine çıkamadık son sıraya demir attık alıştik artık başarısızlıklarına milli takımın.

0

ilk 10 dakika hariç faso fiso bir oyun ne yaptıkları belirsiz bir takım olduk çıktı cenk cengi ve hakan çalhanoğlu bireysel çabaları ile bir şey yapmaya çalışyor ama yapamıyor takım komple genç en az 1 2 yıla ihtiyaç vardır o milli ruhu tekrar yakalaya bilmek için sadece sabır çekerek beklemeyiz

0

dün türkiye'nin oynayışını gerçekten ilk yarıda çok beğenmiştim.ama ikinci yarı gerçekten çok kötü oynadıklarını düşünüyorum.maalesef ki maçın sonucunda da gerçekten 3 puanı kaybetmiş bulunmaktayız. bir alt lige düştü ve c grubuna kadar geriledik. teknik direktörümüz lucescu nun bence artık gitmesi gerekiyor be daha çok takıma zararı dokunmasın.