0

ben değil kesin ve yeni siteye üye oldum nasıl ne şekille kazanacak diye öğreniyorum daha. zamanla öğrenir öyle davranır takip ederim. ama keşke ben olsaydım o para bana çok lazimdi

0

daha önce bu siteye hiç girmedim ve nasoıl para kazanıır daha çok paa kazanmak için ne yapmalıyım bilmiyorum görügüm şuki soru sormak için önce bi altmış soru cevaplamam grekiyous inşallah ban yemeden cevaplar ve para kazanırım öğrenci oldugumuz için para gerekiyo boş zamn laı degerlendirmek lazım deilmi?

0

ben olmadığım kesin ben poyrazim diye biliyorum geçenki yarismada 1. oldu kazanci ikiye katlandi 74 lirasi 148 lira olmustu sanırım yeni olduğum için bir tek onu biliyorum.

0

arkadaşlar ben de yaklaşık 15 gündür buradayım ve kendimde kazanç elde ettim gama en yüksek kazancı normtala kullanıcı arkadaşımız elde etti diye biliyorum.

0

yarısmalardan sanırım 200 tl kazanan bırıne denk gelmıstım bu sitede.net hatırlamıyorum ama tek seferde yarısmadan tam 200 tl para kazanmıstı.gercekten guzel bir rakam.

0

normtala olması lazım. bu arada batt34 100 tl kazandı. 200 tl değil.

1

200 tl lik ödül vardı, onda bat34 kazanmıştı sanirsam o çekmiştir.

0

tam olarak fiyatını bilmiyorum ama o kadar yüksek değil galiba.

-1

benden daha fazla çeken olduğuna eminim... giremediğim o kadar çok zaman oldu ki... ben bu zamana kadar 78 tl çektim siteden

0

geçen gün yorumlarda yazdı bir üye 395tl kazanmış. sanırım şu ilk 10 a giren kişilerden biri olmuş 300 tl biranda kazanmış. ben onu biliyorum daha fazla varsa helal olsun. ben hayret ediyorum nasıl bu kadar vakit ayırabiliyorlar diye tebrik ediyorum onları.

0

onu bilemiyorum çok da demezler ne kadar çektilerini bence

0

ben çekmedim.. ben bu siteye geleli 15 gün olmuştur.. ben geldiğimde 6-7 haftadır burada olan kişileri daha evvelden bildiğim görmüştüm onlar çekmiştir sanırım.