0

falda etkilemez çünkü ben eleştiriye açık bir insanım bir benlik bir şey yok herkes eleştiriye açık olmalıdır çünkü biri sizin yanlışınız doğru söylemezse yanlış yoldan ilerleyip daha kötü yollara gidebilirsiniz o yüzden yanlış ve doğrular arası başkasından duyuyorum ve hayatınızı ona göre yönlendirin kendinize çeki düzen verin daha mantıklı ve daha düzgün hayatlar yaşayan ileri gelecek nesile daha parlak bir gelecek sunun.

0

istemeden etkilenirsin. buna engel olmak mümkün değil.

0

kendimin doğruyu yaptığına %100 inandığım bir durumda insanların düşünceleri çok da önemli değildir ama kendimden şüphem varsa dikkate alırım

1

insaniz, bunlardan etkilenmemek mümkün değil. güzel birşey duyduğumuzda iyi hissederiz. olumsuz birşey duyduğumuzda moralimiz bozulur. bazen bize haksızlık edildiğini söyleriz. aslinda insanlar ne söylerse söylesinler kişi kendini biliyor ise takılmamalıdır.

1

eğer kendimi gerçekten biliyorsam ve kendimi her konuda doğru buluyorsam başkalarının lafına pek kulak asmam.

1

herkesin düşünce özgürlüğü var, elbet istediğini düşünebilir ama söylenecek laf vardır, söylemeyecek laf vardır üsluba dikkat etmek gerekir. kimseyi küçük düşürmek kimsenin haddi değil bazı düşüncelerinde kendine saklanması gerekiyor.

1

deger verdigim insana göre değişir bu durum kendi derdini unutur anca bizi konuşurlar zaten

1

kişiye göre değişir.değer verdiğim biriyse yorumunu değerlendiririm.