0

kesinlikle katılıyorum bu söze. dedikodu yapabiliyorsa bana karşı ağzı gevşektir derim pek sır vermemeye çalışırım.

0

evet inaniyorum.sen dedikodu yapıyorsan bu elbet,er geç kulaktan kulağa yayılacaktır.şu şekilde ayşe şunun bunun dedikodusunu yapmış diyerek başlayan konuşma senin hayatına kadar gider ve adın çıkar.dedikodu yapanları anlamıyorum bu kadar çok mu korkuyosunuz o insanlardan,hem ayıp değilmi,günah değilmi kardeşim.

0

doğru bir tespit çünkü ağzı torba değil ki büzesin, insan çiğ süt emmiş bir varlık sonuçta.yani herşey bekliyorum insandan, bugün yanıma gelip ahmedi mehmet'i çekip çekiştiren yarın benim için yapmayacağı ne mâlum garantisi yok bunun.insan yedisinde neyse yetmişinde de o'dur, kolay kolay değişeceğini sanmıyorum.bunu yapan biri herkesin dedikodusunu yapar, bunu alışkanlık haline getirmiş.

1

katılıyorum alışmıştır bir kere bu insanlar gelir size başkasını anlatır laf lafı açar siz kendi özelizi anlatırsınız alır onu da başka yere taşır nakliye firmalarından daha hızlı taşırlar bu kişiler.

0

kesinlikle. özellikle yeni tanıştığım çok samimi olmayan insanlar yapınca daha da itici geliyor. diyorum bana gelip onu söylüyorsa ona gidip ya da bir başkasına gidip de beni söylüyordur.

1

kesinlikle katılıyorum. çünkü herkes iki yüzlü olmuş. bugün başkasının hakkında sana söylediği şeyleri yarın senin hakkında bir başkasına söyler.

0

kesinlikle katılırım . insanları başkalarına nasıl davrandığına ,bakarak anlarsınız .

0

neredeyse hayat felsefem diyebilirim bu söz için. çok çok doğru bir söz.

0

evet bu söze katılıyorum. bana başkasını anlatan elbet başkasına da beni anlatacaktır. o sebeple dedikodu yapanlar bana güven vermiyorlar.

0

kesinlikle katılrıım. size birisini anlatıyorsa, emin olun başkasına da sizi anlatıyordur.

1

noktasına virgülüne kadar katılıyorum bu sözün.