0

yani ben inatçı bir insanım ama kurduğum hayalleri bazen gerçekleştiriyorum oda canım isterse öteki türlü fazla bir hevesim yoksa o hayalimi gerçekleştiremiyorum. tabii bazen insanların önüne engel çıkıyor ve hayalini gerçekleştiremiyor her insanda olan bir şey yani benim hayallerim farklı bazı insanların hayalleri farklı gerçekleşecek hayal var, gerçekleşmeyecek hayal var bence engellerden dolayı gerçekleşmiyor diye düşünüyorum ya da insanlar istemedikleri için zor geldikleri için cesareti olmadıkları için yapamıyordur hayallerini gerçekleştiremiyor dur diye düşünüyorum.

0

bence insanlar kurdukları hayalleri gerçekleştirememe nedeni karşısına çıkan engellerdir.

0

çevresel etkenler , ailesel etkenler , maddi etkenler ve donanımlı akademik egitimcilerin olamaması en büyük sebeplerdir .

0

insanlar kurduklari hayallerinin coğunu zaman yüzünden veya kurduğu hayaller maddi ve hayyaleri maddi anlamda yüksek ise yeterli maddi imkana sahip degilse gerçekleştiremezler.

0

hayaller ve hayatlar diye bir gerçek vardır insan hayatının gerçeklerinin farkında olmalı ve yapabileceği şeylerin hayallerini kurmalı o zaman gerçekleştirebilir diğer türlü imkansızı istemek oluyor

0

genel oarak konuşmamak gerek gerçekleştiren insanlarda vardır