0

her insanın kendine göre farklı farklı hayalleri vardır kimi ev kimi araba kimi iş kimi sevdiği ile birlikte olmak kimi sadece para ister kimi sadece sağlıklı olmak her insanın kendine göre bir hayalı bir istegi vardır ve bu hayalleri doğrultusunda yaşar yada yaşamaya çalışırı o hedefine doğru gitmek için çırpınır ama hayallerini gerçekleştirmek içinde insanlıktan çıkmamalı diye düşünüyorum bazı kişi ve kişiler hayalleri doğrultusunda hırsına yenik düşer ve sahip oldugu herşeyi de kaybetme olanagı vardır o yüzden hayal ne kadar küçük yada büyük olursa olsun bunu insnalık içinde hırsa kapılmadan yapmalı diye düşünüyorum aslında hayal bir yaşayış nedeni dir küçükken illaki büyüyünce olacaksın ne yapacaksın diye sororlar ya polis olcam asker olacam gibi şeyler söyleriz aslında hayaller o zamanlardan başlar ve gün geçtikçe değişir ve hayal büyüklüğü biraz daha büyür inaşşalh herkesin hayali gerçek olur inşallah herkes hayal ettiği şeyi başarırı ama bunun insanlık içinde yapar insnalıktan çıkmaz

0

farklı hayalleri olan milyonlarca insan var dünya üzerinde yaşayan.ama çok büyük bir çoğunluğun hayali çok zengin olmak ve rahat konforlu bir hayata sahip olmaktır.aslında insan en çok neden yoksunsa onun hayalini kurmaya meyilli bir varlık.savaş olan bölgelerde insanlar barışın hayalini kuruyorlar.denizi olmayan bölgelerde insanlar deniz kenarında yaşamanın nasıl birşey olduğunun hayalini kuruyorlar.şişman biri zayıf olmak nasıl birşey olurdu acaba diye hayale dalabilir.böyle bir durum var yani komşunun tavuğu bize nedense kaz gibi görünmeye devam ediyor.elimizdekiyle yetinmek belki de en mutluluk verici olan hayalimiz olabilir.kimbilir?

0

son zamanlar da kim ile görüştü isem hayalleri hakkında ortak cevap veriyorlar zengin olmak zengin olmak. çünkü insanlar o adar yoruldu ki üç kuruş için çalışıp azaldığı üç kuruşu beş kuruş olarak harcayıp hr yeni aya yeni güne borç ile uyanmaktan. insanlar artık rahat hayat istiyor .

0

bütün insanların bence ortak düşüncesi daha rahat bir yaşam ve daha konforlu bir hayat yaşayabilmeleri düşüncesi vardır diye tahmin ediyorum.

0

bence her insanın hayalleri vardır. örneğin en sıradan bir insanın bile bir ev araba almak gibi planları vardır. ancak her insanın hayalleri olduğu gibi hayallerini gerçekleştirme çalışmaları da vardır. bence insan hayalleri olmadan yaşayamaz. örneğin ben kendi hayallerimi söyleyecek olursam öncelikle hayalim zengin olmak. ev almak araba almak gibi sıradan hayallerin yanında bir de uzaya gitme gibi değişik hayallerim de var. ya da her türlü teknolojik aleti bulundurabilme hakkı daha doğrusu bu kadar parayı elde etmek her insanın hayalidir. ya da güzel bir kız arkadaşının olması da insanın hayalleri arasında olabilir. veya sevilen bir insan olmak da insanı mutlu eder. yani insan hayalleri olmadan bir hiçtir diye düşünüyorum.

0

bulunduğu konumdan daha iyi yerlere gelebilmek bence her insanın hayalidir