1

özellikle anadolu takımlarımız forvet oyuncusu bulmakta zorlanıyorlar, büyük kulüplerimiz ise; kaleci ve defans oyuncusu sıkıntısı çekmekteler. ülkemizde özellikle kaleci, defans ve anadolu takımları için de forvet oynayabilecek kaliteli futbolcuların takviyesi gerekmektedir.

0

devre arasında fenerbahçe futbol takımından bahsedecek olursak eğer, fenerbahçe'nin kesinlikle ilk önce transfer yapması gereken bölgeler sağ bek ve forvet bölgesidir. çünkü baktığımız zaman gerçekten slimani forvetde artık iş yapmıyor nasıl bir forvet olduğunu düşünüyorum. çünkü her önüne gelen fırsatı tepiyor öte yandan galatasaray futbol takımına bakacak olursak eğer,
galatasaray'ın gerçekten bir forvet transferinde ihtiyacı vardır diyebilirim. baktığımız zaman galatasaray takımındaki şu an forvet oyuncusu tek eren derdiyok kalmıştır galatasaray onu da ara transfer döneminde göndermeyi planlıyor. eğer eren derdiyok'un gönderecekse bana göre 2 forvet transferi yapmalıdır diye düşünüyorum. çünkü elinde başka bir forvete kalmıyor umarım. galatasaray futbol takımı ara transfer döneminde istediği oyuncuyu alarak istediği yerlere gelebilir. daha sonra beşiktaş futbol takımının yine forvete ihtiyacı olduğunu görebiliyoruz baktığımız zaman beşiktaş geçmiş senelere oranla bu sene çok az gol atıyor diyebiliriz. beşiktaş'a bir talisca gibi oyuncu lazım bir de forvet hattına bir oyuncu alırlarsa toparlanacağını düşünüyoruz. trabzonspor futbol takımına bakacak olursak eğer, onlar transfer yapmazsa da olur çünkü kadroları çok kaliteli bir kadro böyle devam etseler şampiyonu ne oynarlar diye düşünüyorum. başakşehir futbol takımına bakacak olursak eğer, başakşehir'de transfer yapmayacak takımlardan biridir. çünkü takım birbirine uyumu çok yüksek ve böyle devam ederlerse sene sonunda şampiyon olacaklarını düşünüyorum.

0

anadolu takımları ise bence kadrolarını korumalı

0

devre arasında bana göre her takımın transfere ihtiyacı var öncelikle 3 büyüklerden başlayalım
1) galatasaray: mutlaka ama mutlaka hücum ve stoper bölgesine takviye yapmaları gerekiyor 3 kulvarda yoluna devam edecek galatasarayda forvet bölgesinde eren derdiyok ile 2. yarı devam etmez. stoper bölgesinde de sürekli sakatlanan serdar ve formsuz maicon ile olmaz. stoper de şart.
2) beşiktaş: beşiktaş kesinlikle santrafor bölgesine takviye yapmak zorunda. larin pektemek ve vagner love'dan beklediğini alamayan beşiktaş güven yalçın ile 2. yarıyı tamamlayamaz. çok iyi bir santrafor almalılar ayrıca pepe'nin ayrılması sonucu vida'nın yanına en az o ayarda bir stoper alması durumunda şampiyonluk yarışında bende varım diyebilecektir.
3) fenerbahçe: kesinlikle santrafor. allah bizi slimani ile sınıyor bence. kesinlikle ama kesinlikle slimani ve frey yerine 1. sınıf bir santrafor alınmalı. aynı zamanda iyi bir yaratıcı orta saha lazım beniza ile olmaz bu iş. iyi bir sol bek ve skrtelin yanına topu oyuna iyi sokan ayağı iyi olan 1. sınıf bir stoper lazım.
4) trabzonspor: 4 büyükler içerisinde ki en hazır ve en iyi takım. onlara sadece gerekli olan kulübeyi güçlendirip forma rekabeti edebilecek 1 tane kanat oyuncusu 1 tane orta saha oyuncu ve 1 tane stoper yeterli olacaktır
5) başakşehir: yaratıcı bir orta saha ve visca kadar iyi bir kanat oyuncusu bu sene onları şampiyon yapacaktır.
benim 5 takımda eksik gördüğüm ve transfer yapılmasına gerek duyduğum bölgeler bu şekildedir. tabi kulüplerimizin yakasında olan finansal fair play kuralları buna ne denli izin verir orası ayrı bir tartışma konusu tabiki. büyük kulüplerimizin hepsi maalesef finansal fair play kıskacına alınmış durumda. fenerbahçe sezon başı yaptığı satışlarla biraz rahatlamış olsada galatasaray gomisten gelen paranın yarısından fazlasını emre akbaba transferine harcamısından dolayı devre arası şuanda sadece 2 milyon euro harcayabiliyor ve bu şartlar altında forvet ile stoper bölgesine takviye yapmaları neredeyse imkansız olarak gözüküyor. mutlaka oyuncu satışı yapıp fon yaratmaları gerekiyor. beşiktaş ise biraz daha rahat onların harcayabilecek paraları mevcut durumda cenk tosundan gelen transfer parası hala kasalarında duruyor bunu unutmamak lazım. trabzonspor da ise çok para harcamadan sadece kulübeye transfer yapmaları yeterli olacağından bahsettiğim durumların olması en kolay takım olarak duruyorlar bana göre rekabet edebilecek 3 oyuncu almaları onları zirveye taşıyacaktır. başakşehir ise cengizden gelen parayı hala saklıyor ilk defa şampiyonluğa bu kadar yaklaştılar o yüzden bu fonu burada kullanıp yıllardır sürdürdüğü istikrarı lig şampiyonluğu ile taçlandırabilir.başakşehirin bir diğer artısı ise beşiktaş ve trabzonspor gibi onlarda avrupa kupalarında yok. o yüzden bu 3 takımın transfer yaparken diğer kulüplere oranla biraz daha rahat davranacağını düşünüyorum ben sonuçta diğer takımlar transfer yaparken yani fenerbahçe ve galatasaraydan bahsediyorum bu 3 kulvar olayını düşünerek yapacak

0

fenebahçe,galatasray,beşiktaş forvete kesinlikle takviye yapmalıdır