0

geçmişe gitmeyi isterdim. osmanlı devleti zamanına giderdim. en güzel zamana adaletin olduğu o müthiş ve mükemmel olan çağa giderdim.

0

geçmişe gitmeyi isterdim geçmişi değiştirdikden sonra gelecek nasıl olsa değişir

0

ben geçmişe gitmeyi çok isterdim gelecekten çok çünkü bu zamanı gördükten sonra geleceği de tahmin edebiliyorsunuz eminim daha farklı daha gelişmiş bir gelecek olacaktır. ancak geçmiş hep beni içine sürüklemiştir bende hep merak uyandıran geçmiş dönemler oradaki yaşanmışlıklar olmuştur. doğal olarak da geçmiş döneme gitmeyi o günleri kendi gözlerim ile görüp değerlendirmeyi ve yaşamayı çok isterdim. gelecek bilinmez ama tahmin edilebilir az çok. aslında geçmiş bilinen bir şeydir bize anlatılır kitaplarda. tarihsel açıdan bilgi açısından ancak buna rağmen geçmişi hep merak etmişimdir. içinde olmak istemişimdir ve geçmişe özlem duymulumdur. tekrar ozamanlara dönebilmek ozamanlar yaşamak şahit olmak isterdim belkide herşey daha farklı olurdu diyorsunuz ama geçmişe gitseniz bile zamanı ve olayları da değiştiremiyorsunuz malesef. geçmiş geleceğe göre benim ilgimi dhaa çok çekiyor olaylar mekanlar kurgular yaşanmışlara daha çok dikkatimi çekiyor ve bende merak uyandırıyor.

0

geçmişe gitmek isterdim çünkü insanların insan olduğu zaman geçmişteydi.

0

gecmise gitmek isterdim.cunku orda cocuklugumda daha mutluyum.

0

ikiside olabilseydi iyi olurdu garantiye alırdık herşeyimizi.ben geçmişe gitmek isterdim.çünkü geleceği değiştirmek için hala şansımız var fakat geçmişimizi değiştiremeyiz.geçmişte almış olduğum yanlış karsrlar var ise değiştirirdim,hatalarımı düzeltirdim.en önemlisi ise ülkemin menfaatleri için gereken ne varsa denerim.

0

geçmişe gitmek daha mantıklı o zaman dünya daha güzel bir yerdi. şimdi ise herşey yapay zeka

0

gelecegı yasamadık bırakalım tadı kalsın gecmıse gıdıp hataları duzeltebiliriz

0

ben ikisinede cevap vermek istiyorum. ikisini de çok merak ediyorum. nasıl olacak nasıl ediyorlar diye. keşke öyle bir imkan olsa.

0

ben geleceğe gitmek isterdim. geçmişe gidipte yine aynı şeyleri yaşamak hiç istemezdim.

0

geçmişe gitmek mi geleceğe gitmek mi bu konuda herksçesin fikri değişebilir örneğin ben geçmişi çok merak ediyorum ama ileriyi görevilmek için de geleceğe gitmeyi isterim yani bu soru herkese göre değişebilir geçmişte atalarımız çok büyük zorluklarla hayatını sördürmüş ama bugün hetşeybelimizin altında gelecekte ise bizleti nelerin beklediği belli değil ama şunu bilmemiz gerekir ki dünya yavaş yavaş bir yok oluşa gitmekte ve ve her geçen saat kaynaklarımızın tükendiğini görmekteyiz ve işin garip tarafı da bunu biz kendimiz yapmaktayız ve bir diğer nokta ise her geçen gün insanlar çoğalmakta
bu günün kıymatini bilmeliyiz ağaç dikmeliyiz çocuklarımız yarın çok kötü şartlar altında büyümemesini istiyorsak temiz bir hava için çalışmalıyoz zira bizden öncekilerin çalışyığu gibi biz çalışmıyoruz bu da acı bir gerçek

0

geçmişe gitmek isterdim evlendiğim güne de kesinlikle bu adam mevlam lazım yani ben seni uyutuyorum sen uyumuyorsun neden

0

gecmisede gelecegede gitmek istemezdim gecmisime gidersem üzülürüm gelecege gidersem suanki hayatimdan memnunum arada yasayacak mutlu gunlerimi kacirmak istemem acisiyla tatlisiyla dolu dolunyasamak isterim

0

geçmişimde özlediğim anılarım var gelecegimde ise merak ettiklerim var en iyisi normal hayat hakkımız neyse onu yasamak.

0

ben geçmişe gitmek isterdim çünkü geçmişe gidip özlemini duyduğum anılarımı tekrar yaşamak ve hatalarımı düzeltmek isterdim oysa geleceğe gitmek sadece elem verir mesela sevdiklerinizin ne zaman öleceğini bilmek bile acı çekmek için yeterlidir o yüzden geleceği bilmemek bence bizim için bir lütuftur

0

açıkçası geleceğe gitmek isterdim. günümüz düşünce ve görüş yapıları çok kültürsüz ve eğitimsizdir. ilerleyen zamanlarda bu sorunun aza ineceğinin kanaatindeyim.

0

şu anki bilincimle geçmişe gitmeyi isterdim. tecrübemi bir kaynak olarak kullanıp kendim ve çevrem için çok faydası olacak işler yapardım.

0

geçmişe gidip hatalarımı düzeltip geleceğimi daha güzel hala getirebilirim diye düşünüyorum.

0

eğer geçmişinde hata varsa geçmişine gidip o hatalarını halledip hayatına daha güzel başlayabilirsin.eğer geçmişin iyiyse geleceğine gidip daha güzel şeylerde yapabilirsin.

1

kesinlikle geçmişe gitmek. hatalar , keşkeler , pismanliklar telafi edilmesi çok iyi olabilirdi