0

bu soruyu cevaplamadan önce bilinmesi gereken konu şu geleceğe gidiş makinesi tekrar eski zamanımıza geri getirebiliyor mu? tek tarafla sadece gidiş varsa bunu çoğu kişi istemez ama geri geliş varsa hangi yıl değil sadece gelecek haftaya gider sayısal loto,iddia,on numaranın sonuçlarını alır geri gelirdim bir haftalık yolculuk yeter daha fazla ileriye gidip görmek iyi sonuçlar doğurmayabilir.

1

bir kaç zamana gitmek isterim, bunlar;
dünyanın ilk kurulduğu döneme,
adem peygamberimiz ve havva anamız dönemine,
isa peygamber dönemine,
musa peygamber dönemine,
peygamber efendimiz dönemine,
atatürk dönemine,
büyük büyük dedemin yaşadığı döneme,
rahmetli abimin öldüğü 1986 yılına gitmek isterdim

0

öleceğim zamanlara gitmek isterdim.. yani ben de tarihi vaktini bilmiyorum ama işte son saatlerimin olacağı yıla gitmek isterdim.. ne şekilde ölüyorum onu görmek isterdim.

0

öldüğüm tarihe gitmek isterim. ne zaman nasıl öldüğümü görmek isterim. öldükten sonra kim peşimden ağlıyor kim yanımda olacak bilmek isterim

0

2023 yılında neler olacak merak ediyorum. muhtemelen 2023 yılına giderdim ilk önce. sonra 1000'er yıl sırası ile ileriye giderdim. insanlık her 1000 yılda ne kadar ilerlemiş diye görmek isterdim.

0

geleceğe bir gidiş makinası yapılmış olsaydı eğer ben daha gelişmiş daha uygar ve çağdaş bir zamanda yer almak isterdim ancak gelecekte daha gelişmiş bir yapının var olduğuna inanıyorum ancak daha uygar bir toplum olabileceğine inanmalımıyım bilemiyorum. adaletin daha sağlam temeller ile işlendiği daha uygar çağdaş ve daha özgür bir dünya da yaşanabilecek bir zamanda geleceğe gitmeyi ozaman diliminin içerisinde gelecekte yaşamayı çok isterdim. insanların daha bilinçli, daha eğitimli olduğu ve teknolojik olarak daha üst düzeyde olduğumuz güzel şeyler ğretebildipşmiz bir dünya düzeni. yıl olarak düşünmedim bu sistem hangi yılda geçerli olursa uzak bir yıl bile olsa hatta dünyanın sonunda bile olsa o zamana gidip görmeyi isterdim böyle bir dünyada yaşamak için hiç değilse o kısa zamanımı daha iyi harcamış daha güzel geçirmiş olurdum belki de bilemiyorum.

0

geleceğe gitmek istesem 3. dünya savaşı sonrasına gitmek isterdim çünkü taş devri olacak gibi duruyor.

0

gelecege gitmek istesem kimsenin yokluk 've zorluk cekmicegi bir yila gitmek isterim.

1

elime mesleğimi aldığım ve öğrencilik hayatından kurtulduğum ve kendime ailemle bir hayat kurduğum zamana gitmek isterdim.

0

sevdiğim adamla bir yuva kurduğum zamana gitmek isterdim. o günü gerçekten çok merak ediyorum. acaba düğünüm nasıl olacak falan diye.

0

geleceğe gitmek istemem.
gelecek zaten gelecek kısmetse.
geçmişe gidip bazı şeyleri değiştirip yaşamımın nasil olacağına bakardım.
begenmezsem tekrar geri döner, yeniden değiştirirdim :)

0

geleceğe dair gidecek bir makine yapsalar bundan 50 yıl sonraki hali mi gitmeyeyim yaşlılığında çocuklarımın üstüne bırak torunlarını görmeyi tarımı nasıl hayati çalışıyorum ya ölüyorum zaten onların için ne yapmış ama yapabileceğim var diye düşünmek gelecek için planlar yapmak isterdim