0

hayatımızın tadını çıkarmak için öncelikle mutlu olmayı ve eğlenmeyi bilmemiz gerekiyor. bunu nasıl yapacağız diye soruyorsanız hemen anlatayım. öncelikle olumlu bir insan olun somurtkan kötümser yaşlı amcalar gibi olmayın. kendinizle barışık olun ve her durumdan bir şekilde kendi adınıza yararlı bir şeyler bulun ki kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. böyle hayata karşı bakış açınız değişecektir. daha çok mutlu olup daha çok olumlu enerji yayacaksınız. etrafınızdaki insanlarda sizden etkilenecek ve size ayak uydurmaya çalışacaklardır. böylece hayatta eğlenmenizi ve zevkini çıkarmanıza bir nevi yardımcı güç unsuru olacaktır.

0

hayatın tadı o anki yaşam tarzında çıkar. hayatını istediğin tarza sok. paranı istediğin gibi harca. çekinme kimseyi umursama. sadece ye iç işte hayatın tadı o zaman çıkıyor.

1

hayatın bir kere gelen bir fırsat olduğunun bilincine varmalısın. okunacak binlerce kitap, izlenecek binlerce film, dinlenecek binlerce şarkı, görülecek binlerce yer var. bunları yapabilmek için çok kısıtlı zamanın var. bunun bilincinde yaşarsan hayattan daha çok zevk alacağını düşünüyorum.