0

aynı kafada bir arkadaş edilmeli onunla gezmeli hayatı paylaşmalı dost olmaluu

0

aslında hayattan zevk almak tamamen sizin elinizde . günlük rutin aynı şeyleri devamlı yaptıkça insan bunalıyor . keyif alamıyor . farklı şeyler yapmayı deneyin. mesela bir köpeğin başını okşayın bir kediye yemek verin bunlar size huzur verecektir eminim . yalnız kalın kendinizi dinleyin yürüyüşe çıkın kuşların örtüşüne kulak verin gökyüzüne bakın bulutları seyredin . yeşilliği doğanın eşsiz güzelliğini görün dikkatlice bakın doğanın gizemini çözüm icinizde . yağmurda ıslanıp sonra hasta olup üşütün yaşadığınızı hissedin . hayel kurun hayel kurmaktan vazgeçmeyin. çoğu insan geleceğe dair bir hedefiniz olsun der ben planlı yaşayan biri değilim sizi bilemem ama kendinize hedefler belirleyebilirsiniz . umut edin umut etmekten vazgeçmeyin . zaten yaşadığımız şu hayat mücadele etmekten geçmiyor mu ? hep birşeyler için mücadele ediyoruz mücadele etmekden vazgeçmeyin . özellikle sosyal aktiveler size iyi gelebilir. mesela yeni insanlarla tanışın . insanlarla iletişim kurun kurslara yazılın . bir şeylerle uğraşın. aşık olun mesela birine kalbinizi verin sevginizle kucaklayın onu ona bunu hissettirin böylece sizde yaşadığınızı hissedin .

0

hiçbir şekilde stres yapmamak, mutlu olmaya çalışmak şeklinde zevk alınır.

1

hayattan zevk alabilmek için öncelikle insanın hayatla barışık olması lazım. kendini sevmesi lazım. her birimizin hayatında olumlu ya da olumsuz geçen zaman dilimleri var. bir günümüz diğerini de tutmayabilir. önemli olan dünü dünde bırakmak ve yarınlara umutla bakabilmektir.
ben yaşadığım bu yıl ki süreçte yine de hiç bir zaman umudumu kaybetmedim ve her günümden zevk almaya baktım. olmasa da param, parasız aktiviteler buldum. sizi buldum para kazanma yollarını araştırırken ve sayenizde hem bilgilendim bilgilerimi de sizlere aktarırken, hem de paramı da kazandım. bu hayatın içinde karamsar olmadan zevkini çıkarmanın bir yoluydu benim için.
her hafta sinemaya gitmeyi kendime ödül olarak koydum. mutlaka seyredeceğim ve bana zevk veren filmlerde oluyor. bunları kartımın sayesinde de, bankamın diyelim daha doğru olacak. cinemaximumla anlaşmalarından dolayı bende o güzel filmlere 8 lira gibi bir ücretle seyretmenin zevkini yaşadım. bir süredir kitap okuma zevkinden mahrumum kabul, soruları cevaplayayım, kazancım artsın diye düşünürken bazı şeylerin bana verdiği keyfi de ihmal ettim.
yakın zamanda kendime hedefler koydum. 2019 benim hayattan en üst derecede zevk duyacağım zaman dilimleri bana yaşatacak biliyorum. umutluyum. tek seneler bize her zaman şanslı gelmiştir.

0

hayattan zevk almak istiyorsan. kafanı hiçbir şey takmayacaksın, herşeyi akışına bırakacaksın ve zamana bırakacaksın bu hayatta gerçekten vurdum duymaz olmak gerekiyor ve deli olacaksın gerçekten de bu hayatta en çok deliler daha güzel yaşıyor. hani deli dediğim öyle akıl hastası değil de ne bileyim sadece deli dolu olmak, her şeyi gülümsemek ,kafana bir şey takma bak ve insanları sevip ,saymak sana birisi zarar verdiğinde hiç ona umursamayacaksın. çünkü sen ona umursamazsan her zaman yikılan insan sen olur ve hiçbir şekilde hayattan zevk alamazsın. hani sen üzüldükçe o sana zarar verdiğin sanıyor sen dimdik ayakta durursan her zaman güçlü olan sen olursun. ben şahsen hayatımdan böyle zevk alıyorum. bazen insanları gerçekten kafama takmıyorum taksam da yalnız olduğumda ama insanlara hiçbir şekilde belli etmiyorum. ben zaten böyle davrandığın sürece düşmanım üzülür ve hayatta her zaman zevk alan kişi ben olur sen de böyle yaparsan emin ol hayattan zevk alırsın.

0

hayattan zevk almak istiyorsanız hiçbir şey kafanıza takmayın kendinizi mükemmel biriymiş gibi hissedin ve dışarıdan gelen hiçbir sesleri duymayın. kendinize zaman ayırın ,kendinizi sevin kendinizi hiç kimsenin size ezmesini asla izin vermeyin.insanlar size durduk yerde laf söyleyebilirler ya da hoşlarına gitmedi size laf söyleyebilirler hiçbirisine aldırmayın ve hayat felsefenizi .ortaya çıkarın kitap okuyun, müzik dinleyin güzel şeyler yapın bakın hayattan nasıl zevk alıyorsunuz.

0

hayattan nasil zevk alınır sorusuna cevabim.herseyi akışına bırakarak olur.cok düşünmek ve üzülmek bizi büyük ölçüde depresyona sokar. o açıdan akışına bırakmak en mantıklısı.