2

hayalinizdeki meslek nedir?

10 cevap
0

travel falan olmak isterdim gezerek kazanarak yaşayarak öğrenerek yeni insanlar tanıyarak keşke herkes bu kadar özgür yaşabilse sınırsız o kadar çok görmemiz gereken yerler var ki görmeden ölmek en büyük kayıp olur

0

hemşire olmak ve daha çok insana hitap edip onlara yardım etmek tek amacımdır. sevdiğim işin ne kadar önemli olduğunu ve mesleği karalayan haketmeyen kişilerden farklı olan, mesleğini seven insanların işlerini ne kadar güzel yaptığını ve hastalarla ne kadar çok ilgilendiğini herkese göstermek istiyorum.

0

bir üniversite hazırlık öğrencisi olarak üzerimde o kadar çok şunu oku bu işte çalış diye baskı var ki ne meslek istediğimi ben bile bilmiyorum

1

beni hayalimdeki meslek polis olmak silah kullanmayı seviyorum ama hayatımda sadece kuru sıkılarını kullandım hedef vurmada çok iyimdir ya subay olucam yada polis çünkü nişancılığıma güveniyorum ve en çok istediğim meslek bu iki meslek hayatımda ölmeden bir kere olsu sniper kullanmak istiyorum öyle bişe olma ihtimali belki yoktur ama çok istiyorum allah izin verirse birgün kullanıcam.

1

hayalimdeki meslek ogretmen olmakti ama olamadim bence bir bayan icin en ideal meslek ogretmenlik meslegi

1

hayalımde bir meslek yoktur şu an ama kendime ait bir marketim olsun isterdim işletmek icin.

1

ben adli tıp uzmanı olmayı isterdim. yapabilir miyim bilmiyorum ama yapabilmeyi de çok isterdim. çünkü çok hassas bir bünyem var ve çok temiz bir iş olduğu söylenemez. ama yine de istiyorum gizemli olaylar her zaman ilgimi çekmiştir ve aydınlatmayı çok severim olayları. bunun bir parçası olabilmek muhteşem olurdu sanırım.

1

şuan hayalimde olan bir meslek yok. ama ilerde ne olur bilmiyorum.

1

hayalimdeki meslek kendi aile lokantamıaçmak ve orda aşçı olmak

1

bir kitabevi açıp isletmek. eğer yeterli birikimi yapabilirsem 1 yıl sonra açmayı planliyorum