0

ben hiçbir şekilde diğer insanlara benzemeye çalışmadım, her zaman kendim olmuşumdur. herkesin güzelliği vardır, rabbim herkese bir güzellik vermiş. zaten benim güzelliğim de bana göre güzel senin güzelliğin de sana göre güzel ben yani öyle boş işlerle uğraşan bir insan değilim ama öyle yapan evet kadınlarımız var. dediğin gibi kaşlar, saçlar bunları bir şekilde değiştiriyorlar yani ama dediğim gibi ben hiçbir zaman özenti olmadım her zaman özenilen biri oldum ben kimseye ozenmem bana ozenirler.

0

evet güzellik dereceli ve kişiden kişiye bakıc acısından değiskenlik gösterecek bir şeydir. mesela ben bir mavi gözlü insanı güzel bulurken, bu durum başka bir insanın görüş acısına göre değisir ve o mavi gözlü bir insanı çirkin ve itici gelebilir.

0

benim öyle bir amacım hiç olmadı kendimden çok memnunum. taklitler asıllarını yaşatır. insan kendini sevmez ise başkasını sevemez önce kendini sevip beğeneceksin.

0

özenti bence,sosyal medya ağları da insanları çoğu şeye özendiriyor, herkes birbirinin aynısı olmuş şekilde dolaşıyor öyle güzel olmuyorsunuz hanımlar sahte oluyorsunuz da işte böyle bir çağ var. mutlu ouyorlar demek ki.