0

artmıyor zaten artsa bu işe bir şey yaparlar kopyala yapıştır yapanlar onunda bugunu bulurlar ve bizimde hakkımızı yerler bence böyle sistem gayet iyi

0

şu an için böyle bir şey yok ama olsaydı eğer çok güzel kazançlar elde edebilirdik hep beraber karşılıklı soru cevap yapardık böylelikle kazançlarımız yükselirdi.

0

ben daha yeni başladığım için henüz soru soramiyorum ama eğer soru sorunca artı puan getirirse iyi olur bence

0

böyle bir durum yok olsa keşke evet ama şimdilik yok yani .bence ilerleyen zamanlarda oda olur.

0

hayır soruya gelen cevaplar bize kazanç sağlamıyor sağlasa çok iyi olur aslında . ama cevap verince kazanıyorsun .

0

hayır.şu anda mesela soruna 100 tane cevapta gelse kazanç almıyorsun soruna gelen cevaplardan.sadece sorunun kazancını alıyorsun.bu kazançta herhalde 2 kuruş olması lazım ama ileride yaparlar belki.

0

bir bilgim yok ama cevap sayisina gorede ucret verseler iyi olur

0

hayır... suan oyle birsey yok sitede.....

1

hayır artmıyor. gelen cevap sayısı da beğeni sayısı da şuan için kazancı etkilemiyor. etkilerse bu durumu suistimal edecek kişiler çıkacağını düşünüyorlar ki bence haklılar da ama sorular için verilen ücret belli bir cevabı geçtiğinde sabit bir oranda bir kereye mahsus olarak kazanca eklenebilir. kaliteli soruların bir farkı olmalı diye düşünüyorum.

0

hayır bir etkisi yok olmasında eğer cevaplar süzgeçten geçmeyecek ise olmasın. çünkü sorunun cevabı ile alakasız çok geyik dönüyor sohbet sayfasına çeviriyorlar işi sırf 1-2tl kazanmak için kalite çok düşüyor.

0

evet galiba artıyor bence bunları adminlere sormana gerekiyor bizimde bildiğimiz bişey yok

0

artmıyor diye biliyorum sanırım ki benim sorularına yanıt verildiğinde bir değişiklik göremedim kazançta. verilmesi gerekiyor ama.

0

şuan içib böyle bir şey söz konusu diğil ama ilerleyen dönemlerde bunun olacağını düşünüyorum.