0

televizyon programlarıinsanları ülkenin dört bir yanında olan haberlerden kazalardan ölülerden dirilerden çeşitli haberlerden haberdar etmektedir hava durumunu önceden bildirmektedir ki insanlar ona göre hazırlığını yapıp yola çıksınlar herhangi bir tehlike anında tüm yurdu bir anda haberdar etmeye yaramaktadır bir kaybolduğu zaman onu görenlerin başvurması için veya kayıp kişinin yakınlarının başvurması için bir aracıdır daha kolay bir şekilde bulunması için o kayıp iyi tüm ülkeye duymak için faydalıdır dini bilgiler olsun besinlerle ilgili bilgiler olsun çeşitli yemek tarifleri örgüler hakkında bilgilendirmek için yararlıdır azen de insanları güldürmek için mutlu etmek için programlar yapılmaktadır çocukları oyalamak için çizgi filmler olmaktadır ve ülkemizdeki tehlikelere karşı bizi haberdar etmektedir gündemde olan bitenden haberdar eder yönetimle ilgili bilgiler hakkında bilgi verir ülkemizde yeni gelişmeler hakkında yasalar hakkında değişiklikler hakkında bilgilendirme yaramaktadır.

0

ne yazık ki trt belgesel dışında faydalı bir program henüz yapılmadı. o yüzden tv izlemiyoruz. protesto ediyorum. bizim kültür seviyemizi dibe çekmekten başka işe yaramayan saçma sapan yığıntı. görüntü ve ses kirliliğinden başka bir şey değiller

0

televizyon programlarının bence faydası yerine zararı var. gereksiz şeyler izliyoruz çoğunlukla ve boş vaktimizi oraya ayırıyoruz.

0

televizyon programlarının hiçbir faydası yoktur. televizyon programları insanları dahada aptallastirir. özellikle eskiden var olan bu evlilik programları, allah belâlarını versin gerçekten. insanlar gidip bir de onu izliyorlar. iyice aptallastiriyorlar.