0

müge anlı'nın programı dışında bütün sabah programları kalkmalı diye düşünüyorum. insanlara hiçbir faydası olmayan programlar. neymiş... yemekteyiz. kavgadan başka hiçbirşey göremiyorum o programda. neymiş... masterchef...birbirlerini doğramadıkları kalmadı sadece. neymiş... survıvor panaroma. survıvor'u bitti birde panaroması kalmıştı zaten. gereksizler sürüsü hepsi. başka birşey değil.

0

saçma bir program insanlar reyting için ne yapacaklarını şaşırıyorlar

0

hayır faydalı bulmuyorum ve saçma geliyor hepsi.aslında bu kayıp cinayet vs. gibi olayları inceleyen programlar kalmalı ve bunların olması fayda sağlıyor insanlara. bu bakımdan bu programlar değil ama başka türlü programları sevmiyorum bence daha yararlı ve daha güzel programlar olabilirdi gündüz kuşağı programlarında özellikle esra erol gibi saçma programların olması veya başka türlü sabah programları yemek programları bana saçma geliyor yani başka bir şeyi yokki biz bunları konuşuyoruz. gerçekten de ülkemde on numara ilerdeyiz alkışlamak lazım. ben doğru bulmuyorum bu tür programları heleki bir zamanlar evlilik programları vardı ki aman yarabbim korkunçtu gerçekten insanlar delirmiş giibtdi.

0

hepsi saçmalık boşa zaman kaybı insanları uyutuyorlar

0

gündüz kuşagı programlarının faydalı oldugunu düşünüyorum egitimci programlar oldugu için

1

hiç ne var ne yok bilmiyorum seyretmediğim için ama şu evlilik programları, şimdilerde haberlerde vardı, gelin kaynana yemek programları gibi realite showları sanırım. çok faydalı olduklarını asla düşünmüyorum.gereksiz yere insanlar bunları seyredip zaman kaybı yaşıyorlar.

0

hepsi reyting uğruna şov amaçlı yapılmış programlardır. insanların beynini yıkayıp yeni şeyler aşılamaktadırlar.