0

a milli takım onceden gercek den takım oyunu vardi.takım ruhu vardi birlik beraberlik vede takım ve milli forma aşkı vardi.kazanmak için taraftarla beraber olup sahada basmadik yer bırakmayan a milli takım suan ise öyle kötü durumdaki su anki oyuncular teknik heyet yaptıkları sadece para düşünür olmuşlar.adamların gündeminden düşmeyen şu su kadar almış hesapları yapior takımı düşünen birkaç oyuncudan vede taraftardan başka kimse yok.o yüzden gercek den herkez bize yeneriz gözü ile bakıyor.

0

a milli takımımızda milli takım ruhunun eskisi kadar güçlü olmaması bundaki en büyük etkendir.oyuncular kalitesiz değil ama yeteneklerini oyuna yansıtmıyorlar sadece maça çıkalım biraz koşalım sonra evimize gidelim der gibi oynuyorlar. takım gibi oynamak konusunda izlanda çok güzel bir örnek onları izleyip kendilerine gelsinler biraz.

0

öncelikle a milli takım dünkü maçta maalesef yenildi. bu yüzden bir alt lige düşmüş bulunuyoruz. bence teknik adam lucescu nun bir an önce gönderilmesi gerektiği tarafındayım. lucescu bir yerlerde hata yapıyor ve aslında olması gereken a milli takımımızın başında bir türk hoca'nın bulunması gerekiyor. bunun içinde türk teknik adamlarından başarılı bir teknik adam gelmesi lazım. dünkü konya'da oynanan maç gerçekten güzel bir atmosferi vardı. taraftar elinden geleni yaptığını düşünüyorum. maçın başlama düdüğünden bitiş düdüğü ne kadar hep destek çıktılar. aslında a milli takımımız genç bir kadroya sahip olduğu için biraz genç oyuncularımız heyecan yapıyor muhtemelen ve bu yüzden kaybediyoruz. bunun içinde tabii ki biraz daha zaman geçmesi lazım. genç kadronun tam oturabilmesi için sürekli hazırlık maçlarına çıkmalarını düşünüyorum.inşallah önümüzdeki avrupa maçlarında daha başarılı bir teknik adamı ve a milli takımımızın görürüz.

0

altyapi yok futbol genel anlamda bitik normal yani

0

1-yönetim,
2- yönetime karşı çıkma
3- bide top kontrolü
4- takım içinde gruplaşma