0

başakşehir o gün yenildi. ancak daha sonra kendisine geldi.ve sonraki maçları kazanmayı bildi.bana göre başakşehir böyle oynamaya devam ederse şampiyonluğun en büyük adayıdır. zaten şu an en yakın takipçisine 8 puan fark atmış durumdadır. ve bu 8 puan az 1 puan farkı değildir.eğer başakşehir galatasaray da yenerse ben başakşehir'in şampiyonlar garantilediğini iddia eden bir spor severim.

0

istanbul başaksehir ligde çok iyi bir futbol oynamaktaydı. çok güzel galibiyetler elde ettiler ancak dünkü maçta sivasspor onlara dur demeyi başardı. bence sivasspor cok güzel bir oyun oynadı ancak genel olarak başakşehir tek kale maç oynadı diyebilirim sivasspor golü attıktan sonra geriye çekildi başakşehir yüklendi elinden geleni yaptı ancak beraberlik golünü bir türlü bulamadılar. zaten bir takım başakşehire dur diyecekti bu takım sivasspor oldu başakşehir böylelikle ligde ikinci mağlubiyetini aldılar. genel olarak başakşehirin oyun anlayışını çok seviyorum zaten kadro yapısı olarak en iyi kadro şuan başaksehir takımında bulunmaktadır. özellikle adebayor zaten geçmişini çok iyi bildiğimiz bir oyuncudur takımı sırtlayan oyunculardan biridir. öte yandan visca takımı bence en çok taşıyan isimdir hem gol atıyor hem asist yapıyor. her takım böyle bir sag kanat ister ben başakşehir yenilgisini şansa bağlıyorum bence başakşehir bu maçtan sonra bir iki maç daha kaybedebilir ancak ben başakşehir takımını bu sene şampiyon olcak gözüyle bakıyorum. diyelimki şampiyon oldular şampiyonlar liginde bu kadroyla olmaz trasnfer yapmaları şart diye düşünüyorum. başaksehir dün birazda abdullah avcı yüzünden yenildi diyebilirim çünkü avcı takımı yenikken hala hücumu düşünmüyordu genel olarak düsüncelerim bu şekildedir.

0

istanbul başakşehir'e baktığınız zaman gerçekten dün akşam istenmedik bir yenilgi aldılar. oynadıkları oyun gerçekten çok güzel olduğunu düşünüyorum ama maalesef gerçekten sahadan 3 puan kaydettiler. önemli olan bu haftaki der bile gerçekten puan kaybı yapmaları onlar için çok kötü olduğunu düşünüyorum. bir an önce bu yenilgiyi atlatmaları gerekiyor yoksa bir daha ki hafta da puan kayıpları yaşayabileceklerini düşünmeleri gerekiyor. ilk yarı bitimine az bir süre kala başakşehir takımında baktığımız transfer sezonunda baktığınız zaman belli bir yerlerde transfer yapması gerektiğini düşünüyorum. şu ana kadar performansları gerçekten iyi gidiyordu ama bu maçta darbe yemeselerdi daha da iyi olacaktı diye düşünüyorum. gerçekten başakşehir teknik direktörü çok başarılı bir adam olduğunu söylemek gerekiyor. çünkü maçlardaki performansları gerçekten yönettiği kadro ile ilerlediğini düşünüyorum. inşallah turkcell süper liginde başakşehir'in bu sezon şampiyon olmasını dilerim ve daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum.

0

istanbul başaksehir takımı illaki bir maçta kaybedecekti ve o maç bugünkü maç oldu. ben maçın özetini izledim youtbdan genel olarak başakşehir çok iyi bir futbol oynadı ancak sivasspor golü bulup geriye yaslandı. bence başakşehire bu yenilgi nazarlık bir yenilgidir diye düşünüyorum. kesinlikle bu yenilgiyle düşüşe geçeceklerine inanmıyorum. başakşehir çok iyi bir futbol oynamaktadır bu sene bence şuanki oynanan futbolla ülkemizde en iyi futbolu oynayan takım başakşehirdir. ben başakşehirin çok tecrübeli bir kadroya sahip olduğunu biliyorum ve takım hiç değişiklik yapmadı aynı oyuncularla devam ettti hocada aynı olunca başarıda gelmiş olmuştur. dediğim gibi başakşehir bence ligi şampiyon olarak bitirecektir.

0

istanbul başakşehir takımına baktığımız zaman gerçekten bu sezon çok iyi başladıklarını söyleyebiliriz. bugünkü maçta sivasspor gibi kuvvetsiz bir takıma yenildiklerini düşünüyorum. ama kaç haftadır üst üste kazandığını görmüştük başakşehir takımının. sonunda bir engele takıldıklarını söyleyebiliriz. özellikle maçı hak eden taraf bence istanbul başakşehir takımıydı. oynadıkları oyun gerçekten çok mükemmel olduğunu söylemek isterim. sivasspor'da golü bulduktan sonra kendi sahasına çekildi ve tamamen savunmaya kapalı bir oyun oynadığını görmüştük. gerçekten çok pozisyonlu bir maç geçti ama 1 gol ile maç bitti. tabii ki istanbul başakşehir takımı bu mağlubiyeti unutarak yeni haftaya umutlu girmesi gerektiğini düşünüyorum. eğer bu yenilgiyi unutamazlarsa önümüzdeki hafta da puan kaybı yaşayabileceklerini düşünüyorum. bunun içinde yapılması gereken aslında hemen diğer maça da odaklanmaları gerektiğini düşünüyorum. bu sezon belli bir istatistik belirleyen başakşehir gerçekten oynadığı oyunla herkesi büyülediğini düşünüyorum. özellikle savunma hattında gerçekten başakşehir takımı çok mükemmel bir performans sergiliyor ama bugünkü yedikleri golle yapabilecekleri hiçbir şey yoktu bana göre. inşallah ilerleyen haftalarda daha çok zevkli maçlar bizi bekler ve bütün taraftarlar ve izleyiciler için güzel bir maç çıkaracaklarını tahmin ediyorum.