0

evet bence ucan arabalar da olmalı. hepimizinde bildiği gibi büyükşehirlerde çok ciddi anlamda trafik var. özellikle istanbulu düşünün. ben istanbulda yaşamıyorum ama çok gittim ve bu trafik beni çileden çıkardı. uçan arabalar olduğu zaman en azindan trafik sıkışıklığı gibi bir kavram olmaz. aslında şöyle olsa hem uçan araba hem de normal arabalar olsun. böylelikle hek havada hem yerde arabalar gittiği için trafik sıkışıklığının olması çok çok düşük bir ihtimal olur. bence ilerki yıllarda ucan arabalarında olacağını düşünüyorum.

0

icat edildiğini biliyordum. eğer icat edilmişse bile daha çok yaygınlaşmasını isterdim. kara yolu trafiği daha hızlı akmaya başlar. insanlar rahata kavuşur.

0

olsun diyenler var olmasın diyenler var ben olmasın taraftarıyım özellikle elon musk'ın bir röportajından sonra bu kanıya daha çok yakınlaştım röportajda adam eğer diyor bakımını yaptırmayanlar olursa nasıl olacak düşünsenize yürüyorsunuz tepenize bir uçan arabanın düştüğünü bu kadarı yeterli sanıyorum

0

uçan araba olmasını istemezdim şu andaki hayattan memnunum.

0

yerde bile trafik kazaları oluyor. arabaların uçması için kuller mi olacak uçaklarda olduğu gibi acaba? iniş izni, kalkış izni alınıp belli rotalarda mı uçacaklar? güvenliği biraz zor sağlanır gibi geliyor bana. yani sadece uçan araba yapmakla bitmez bu iş. çok kapsamlı sistemler yapılıp oturtulması lazım öncelikle.

bakalım neler olacak...

0

benim hayal dünyam senin hayal dünyan kadar geniş değil bence uçan araba bence çok saçma olur, sonuçta uçak var. yani arabaya ne gerek var ki araba uçmasa da olur araba böyle yolda gitse de olur, yani zaten öyle gidiyor.