0

yaşamak için hiçbir neden yoktur. yani bir neden belirleyerek yaşama gelmedik. bizim rızamız değil. başkalarının rızası ile yaşama geliyoruz. büyüdükçe her canlı gibi yaşama tutunuyoruz. toplumsallaşmakla beraber yaşamsal amaçlarının ve nedenlerimiz oluyor...

1

tabii ki de insanın yaşaması için bir nedeni var bir nedeni değil birçok nedeni vardır her şeyin yaşama sebebi farklıdır mesela bazıları kendi hayat yaşamak için yaşamak ister bazıları çocukları için nefes almak ister ailesi için nefes almak ister benim yaşama sebebim çocuklarım da herkesin bir sebebi vardır.

0

tabikide bir beden olunmamalı. sen bir kişilik sahibisin bedenden başka her türlü düsunce algılama gibi yeteneklere sahipsin . farklı kişiliklere bürünerek hayatı daha farkli gözle bakarak daha farklı yaşayarak tek bedenden kurtulabilirsin zaten gerekende budur.

1

yaşamak için bir sürü neden vardır asıl sorun senin nereden baktıgındır mesela yaşamak için düşünsene okuyup adam oluyorsun vatana millete hayırlı birisi çok para kazaniyorsun huzurlusun çok güzel hayatın olur en önemlisi ahirete temel atmalisin yaşamak istemezsen öbür dünyada çok kötücyerlerde olursun.