0

c ligine düşen milli takım hakkında ne düşünüyorsunuz?

sizce bu kötü gidişatın sebebi ne olabilir ?

5 cevap
0

daha ne kadar kotu duruma duserız bilmiyorum bı zamanlar olurdk mıllı takım ıcın sımdı mac gunu ogrenıyoruz mac oldugunu

0

a milli takım futbol olarak düşüşte ve böyle giderse c değil z grubuna kadar düşer .yapılacak olan biran önce altyapıya önemdir.

0

a milli takımımız sürpriz bir şekilde c ligi'nde mücadele edecek, b ligi'nden düşeceğimizi hiç beklemiyordum ve sahasında geriden gelerek yendiğimiz bu isveç milli takımını evimizde yeneceğimizi umuyordum. maç bizim hakkımızdı, milli takım güzel bir oyun sergiledi ama neticeye ulaşamadı ne yazık ki. bunun sorumlusu açık ara teknik direktör lucescu, başkalarında suç bulunmamalı. o kadar ligimizde top oynayan futbolcuların haklarını yiyor ki, kadroya alınmamalarına şaşırıyorum. onlar olsa daha iyi olur bizim için, milli takım formasını hak eden giymeli sabit fikirde kafasında kurguladığı oyuncular değil. bir kez hak etmiş oyuncuları kadroya çağır, oynamayan oyunculardan ne anlıyo ki çözemedim. c ligine düştük de noldu, bu kafayı değiştirmek bizim en büyük sorunumuz olacaktır. c ligi'nde ki takımlar güçsüz zayıf ekipler, milli takımımıza göre.

0

a milli takımımızın ilk yarıda oynadığı oyun gerçekten çok güzeldi. ama ikinci yarıda oynadığı oyun kötü olduğu için sahadan mağlup ayrıldık. bu da bizim c ligi'ne düşmemize sebep oldu. maalesef istemediğimiz bir sonucu aldık. inşallah bundan sonraki maçlarımızda ve avrupa kupalarında büyük başarılar elde edebiliriz.

0

oynarsan can yakmadan yakarlar canını para olunca işin ucunda oluyor