0

defalarca ödeme aldım. e haliyle bu zamana kadar güven vermiş olması lazım değil mi. :)

0

evet sorumani sitesi bana ikinci kez güven verdi 2 gün önce ödeme talebi vermistim 35 tl oda bugün yattı ve sorumaniye olan güvenim gün gectikce daha çok artıyor herkes ödeme alabiliyor ve bu benim hoşuma gidiyor artık sitedeki parayı hemen çekmek istemiyorum yavaş yavaş biriktiricem toplu para çekicem böyle 30-35 falan çekince geldiği gibi gidiyor toplu çekersem en azından öyle olmayacak.

0

evet site bana güven verdi. çünkü bu sitede çalışan arkadaşımın arkadaşı da ödemesini almış. bu nedenle siteye güvenmede ben bir sakınca görmüyorum. ama tabiki de deneyip görmek gerekiyor.

0

güvenmek istiyoruz tabi, kullanan herkes bunu istiyor. inşallah güvenimiz boşa çıkmaz

0

ben sorumaniye çok güveniyorum. bize paramızı bence yatırırlar o kadar şeyler yapıyorlar bence güvenilir.

0

evet sorumani sitesine güveniyorum ve kazançlarımızın yatırılacağına da inanıyorum.

0

evet bana verdi çünkü ilk ödememi aldım 30 tl ve şu anda bir 30 tl daha yaptım o yüzden devam ediyorum güvenimi sağlamazsaydı sorumani şu an sitede değildim ve bu sorunuzu yanıtlamıyordum

0

güven konusunda çok hassas birisiyim, doğru olmak gerekirse hiç kimseye güvenmiyorum güvenmek de istemiyorum. bu olaya da ticari gözle profesyonelce bakmak istiyorum, güven benim için çoktan ölen bir duygu bir kavram çünkü güvenecek olgu kalmadı, hayattan nefret ettiren olayların başını çektiği için güvenmeyi es geçiriyorum ama site güzel çalışıyor umarım böyle de devam eder, daha iyi neden olmasın olabilir de. kimse kimseye kolay kolay güvenecek durumda değil , bunu da göz ardı etmeyelim. toplumumuzda bu bir kural niteliğinde artık, sorumani sitesine kasıtlı bir söylemim yoktur asla.

0

evet sorumani bize güven verdi ben ve diğer arkadaşlarım da ödeme aldı. ben de ilk ödememi almıştım 25 tl yapmıştım. şimdi işte 246 milyon alacağım var ,onu da pazartesi ödeme talebinde bulunacağım 3 iş gününde yatıyor ama bazen bir gün içinde yatıyor.

0

önce bankada parayı gorup daha sonra evet guvendilir demek ıstıyorum.su anda ne söylesem bos.

1

inanın güven vermese burda olmazdım. ama bunun cevabını esas para larımızı çekerken göreceğiz ne kadar güvenilir olduğunu benim görüşüm tabi bu, hadin herkese kolay gelsin

0

bir çok arkadaşlar para aldığını söyledi güven var ama benimde almam için biraz daha çaba göstermem lazım:)))

0

şu an bu soruya cevap veremicem ama para çeken kardeslerim olmus ben 18.50 tldeyim 25 yapinca bu soruyu cevaplayabilirim

0

ben çok güveniyorum. iki kez ödeme talebinde bulundum ikisinde de ertesi gün para hesabımdaydı. hemde kesintisiz bir şekilde. ayrıca herhangi bir sorun yaşadığımda anında çözüm yoluna gidiyorlar. sorularımı yanıtsız bırakmıyorlar. başka ne isteyebiliriz ki bir site yönetiminden. istediğimiz her özelliği taşıyorlar bence.

1

sorumani'ye güveniyorum çünkü şikayetleri değerlendirip hızla çözüm üretiliyor. kazançlar dakika dakika takip edilebiliyor. site için açıklamalar yapılıyor. motive edici yarışmalar yapılıyor, ödüller veriliyor, talep edilebilir tutar oldukça asgari seviyede ve en önemlisi ödemeler hızla banka hesabına aktarılıyor, ilk ödememi aldıktan sonra güvenim tam.

1

şahsen bana güven verdi, evet ben güvendim. bir de ödeme alanlar olduğu için güvenmemek elde değil. ayrıca bu sitede bayaa bi emek var, yazılım olarak falan yani. bu kadar emeği adam ödemeleri yapmayarak bir ay içinde çöp edeceğini sanmıyorum, hem de hiçbir menfaati olmadan. çünkü admin bey daha bu siteden bir gelir elde edemedi, reklam falan da yok yani, o yğzde. ödemeler yapılacaktır ki emekler boşa gitmesin, şahsen benim düşüncelerim bu yönde.

1

suan bunun cevabini vermek cok erken diyorum