2

gidemedim ya sorumani parami verdi ama paranın p sini göremedim almışlar borçlular? :)))))

gülsem mi ağlasam mı bilemedim 3 ay uğraş dur 25 tl için:)))))

5 cevap
0

25 tl 3 ayda mı topladım ama 3 ayda daha fazla para toplamak gerekiyordu eğer 3 ayda çok aktif olsan ve çok para kazansaydın belki borcunda biterdi yani yine boşuna gitmemiş sonuçta senin borcuna gitmiş üzülmene gerek yok yine soru sorup cevap yazarsın yine kazanırsın.

0

:) olsun kardeşim. demek ki para kazanıyorun ki borcuna çekmişler. :) demek ki daha fazla aktif olsan daha fazla para kazanacaksın demek ki buradan. gerçi buna da şükür. müsait oldukça yazmışsın burada ve onu kazanabilmişsin. ya o da olmasaydı. :) demek ki daha fazla aktif olsan daha fazla kazanacaksın. nasip diyelim. en azından onu da yapabilmişsin. yazmaya devam. her zaman olduğu gibi... bu aralar da benim bastırmam lazım. çünkü bu aralar hiç hesapta olmayan masraflar çıktı yani. o yüzden sorumanide cevap yazmaya devam. :)

0

25 lira için 3 ay beklemene gerek yok ki. :) yazdığın cevapları ne kadar uzun yazarsan o kadar fazla kazanç elde ediyorsun. ve aktifliğine bağlı olarak bir bilemedin iki günde bile 25 tl ye ulaşılıyor. yani burada birçok kişi bu 3 ay boyunca ben 200 tl nin üstüne çıktım. ki o kadar aktif olamadığım halde girdiğim zamanlar yardırmaya çalışıyorum. sırf birkaç lira daha fazla ekleyeyim şu kazancıma da çabuk limite ulaşayım. illa ki bir ihtiyacım olacak ve paraya ihtiyaç duyacağım diye. ve öyle de oluyor gerçekten. 2 gün önce mesela kazanç hanemde 10 tl varken bu iki günde sadece soru sorarak ve beyin bedeva modu açılana kadar hep soru sordum. beyin bedava modundan sonra sadece 1 saat filan aktif kalabildim ve daha yeni geldim sayılır. ve kazanç hanemde şuan 19 lirayı geçkin bir kazanç var. eğer bu gece biraz uğraşıp 25 tl ye geçmeye çalışacağım. geçemesem bile yakın bir kazanç yapayım ki. bu beni biraz daha fazla para kazanmaya teşvik etsin, motive etsin. :) yani sitede ne kadar aktif olup yazasan o kadar daha çabuk ulaşırsın limite. :)

1

demek ki paranın p'sini görene kadar sorumani'de yazmaya devam. bir de şöyle düşün buradaki 25 lira olmasaydı ne olacaktı. kazabilmişsin ki almışlar, bardağın dolu tarafına bakmak gerekli. benim burada okuduğum kadarıyla bir çok kullanıcının küçük çocuğu var ama maşallah çoğu da yarışma listesinde. çok güzel paralar kazanıyorsun. ayrıca sitede en eski yazılar bile iki aylık büyütme hemen gözünde üç ayda 25 lira diye. ben iki ayda 150 lira aldım. diğer arkadaşlara göre ben kendiminkini az bulurken seninki daha azmış. onun için daha uzun cevaplar benim sana tavsiye. bir de aktif referans bulursan iyi olur.

0

senin için üzüldüm de 25 tl'ye ne yapacaklarmış ki almışlar sende vermeseydik. yani eşinin çalışmıyorsa yapacak bir şey yok. bence burada uzun cevaplar vererek daha fazla kazanç elde edebilirsin. o sana bağlı olan bir şey gerçi ben seni bu aralar gerçekten de aktif görünüyorum. 3 ayda 25 tl yaptıysan bence biraz daha çabalaman lazım. çünkü biz zaten üç günde 25 tl yapıyoruz. çünkü uzun cevaplar veriyorum sana tavsiyem uzun cevaplar var ve inşallah bir dahakine daha fazla kazanırsın. bu sefer paranın hayrını görürsün diyorum.