3

beklenen cevap geldi sorumani ekibi cevap verdi hemen aciklamayi oku yararina olabilir mi?

son sorumda sorumani ekibinin bu kadar tasarimdan sonra bir yarişma yapar mi sorusuna sorumani ailemiz tarafindan cevap geçikmeden geldi. yeni yarişmanin yolda oldugunu bildirdi.

8 cevap
0

yarışmalar olsun hemde 2 kat kazançlar olsun sitedeki herkez daha çok aktif ve emek veridigine degsin ihtiyaç oldukça herkez kazanır tabiki.gercek den ihtiyacı olan kişilerde çok bence.

0

valla beklenen ne geldi bilmiyorum eski bir soru ama yarismalarin baslamasini istemissiniz sanırım başladı ama ben siralamaya giremedim bir türlu devamlı evde olsam keşke diyorum bazen insanlar parayı götüruyor diyorum biz çalistiğimiz için pek fırsatımız kalmiyor yarismada dereceye girmeye umarım bende bir ara kazanç elde ederim

0

böyle yarışmaların daha da olacağını bekliyorum, sitede ki arkadaşlar da bu tür yarışmalarla daha da çok iştahlanıyor. diğer sitelere göre bu sitenin politikası gayet profesyonelce ilerliyor, işi daha da büyütecekler.

0

yarısmalar olmali ki puanlar artsın ınsanlar kazansın.sonucta buradada ınsanlar vakıt harcıyor.

0

@culda suan için bu bilgiye sahip diğilim.
sordugum bir soruya sorumani ekini tarafından bir cevap geldi içerinin ne oldugunu belirtmedik bir yarışma olacagını ve bu yarışmanın yolda oldugunu söyleyediler.

2

ne yarışması yapılacak peki.. bilgilendirir misiniz?

0

@blckwhl bu düşünceni ailemiz sorumani ekinine iletebilirsin.

1

iyi bakalım, keşke şu 40 harf sınırını da kaldırsalarda siteye para kazanmak için değil eğlenmek için girsek