0

valla fenerbahce tam anlamiyla en kotu sezonunu geciriyor bu donem fakat kasimpasa fenerbahce maci ne olur konusunda kasimpasanin alacaginda kanatimdayim cagne son derecede super ligin en golcu oyuncusu du donem gomisin gol kralligini kirabilir ama mac konusunda kasimpasa alir ben kasimpasa bu sezon gercekten cok profesyonel bir oyun oynuyor gercekten helal olsun ama kasimpasa alir fenerbahce kume yolunda hala 2. yari cikabilirlermi bilmiyorum ama transfer konusunda iyi olmalari lazim aksi taktirde kume yoluna kadar gidebilir.

0

fenerbahçe yine bizi şaşırtmadı ve 2 puan kaybetti bence fenerbahçe'den bu sene kolay kolay şey beklemesin taraftarları ben fenerbahçe'nin artık yükseleceğini inanmıyorum çünkü takım güzel oynamasına rağmen yine puan kaybediyor. ben hücum yollarında sıkıntı olduklarını söyleyebilirim hücumu düzeltirlerse üst sıralara yükseleceklerine inanmaktayım. ancak bugün diagne fenerbahçe'yi parçaladı. tek başına futbol oynadı ve kasımpaşa'ya 1 puan kazandırdı.

0

aslında çok güzel bir maç bekliyorum. baktığımız zaman fenerbahçe şu anda toparlanmaya başladığını görebilmekteyiz aslında. ama kasımpaşa takımının gerçekten kadrosu bayağa kuvvetli olduğunu düşünüyorum. şu anda 2. sırada yer aldıkları için bu hafta da üst sıralardaki takımlar puan kaybettiği için kasımpaşa'nın baskılı oynayacağını düşünüyorum. büyük bir ihtimalle fenerbahçe taraftarını arkasına almasına rağmen bu maçta puan kaybedeceğini tahmin ediyorum. inşallah güzel bir maç olur ben de kaçırmadan izleyeceğim.