0

skeer hastaligina bire bir her gun bir fincan kahve icmemiz gerekir

0

türk kahvesi diyabet kalp rahatsızlıkları ve bazı kanser hastalıklarında faydalıdır.siroz hastalığına iyi gelir. enerji sağlar zihni açar . 8 saat sürer. fakat çok faxzla tuketilmemesi gerekir. ayrıca telvesi ile cildinize plink yapabilirsiniz . antioksidan etkisi ile cildin yaşlanması geçiktirir. günde 2 fincan kadar tüketilmelidir.

0

diyabet hastalığına yakalanma riskini azaltır. ağrı kesicilerin etkisini arttırıcı özelliği vardır, bazı uzmanlar ağrı kesicilerin etkisini %30 oranından arttırdığını söylemekteler. günde 2-3 bardak tüketilen türk kahvesi safra taşını düşürürmüş.
karaciğer hastalıklarına ve karaciğer yağlanmasına karşı korur. yüksek tansiyonu önlüyor.
ayrıca kahve telvesini kullanabileceğiniz ve faydalı olabilecek birçok şeyi var. telveyi saclara ve cilde baya etkisi var telvesinjn... hele selulitler icin birebir bu telve.

0

insülin direncini kırıcı etkisi var, tatlı yeme ihtiyacını bastırmaya yardımcı oluyor. malum içerdiği kafein miktarıyla zindelik veriyor.
zihnimizi canlı tutmasının yani sıra yağ yakımında da hızlandırıcı bir etkiye sahip. bunun yanı sıra kahve sütle tüketildiğinde tokluk hissi verir.
yapilan araştırmalara göre de kahve tüketiminin özellikle kadınlarda kalp hastalıklarına yakalanma riskini %20 azalıyormuş.
türk kahvesi düzenli olarak günde 2 fincan tüketildiğinde kolon, göğüs ve rektal kanserine yakalanma riskini azaltır.
türk kahvesinin antioksidan özelliğinin olması cildin yaşlanmasını geciktirir.
türk kahvesinin astım hastalığına iyi geldiği söylenmektedir, antioksidan özelliğinden dolayı solunum yolu iltihaplarını giderir, bronşları açar.
parkinson başta olmak üzere zihinsel hastalıklara yakalanma riskini azaltır, zihni açar, belleği kuvvetlendirir.