0

bana kalırsa üzgünken mutlu gibi davranmak daha zordur . çünkü üzgün olduğunuz zaman , eğer sakladığınız anlatamıyacağınız veya anlatmak istemediğiniz bir varda ve siz içiniz yanarken çevrenizdekilere karşı gülmek durumundaysanız bu çok daha zor bir durumdur . mutluluk en üzgün davranmak gibi bir duruma ben çok rastlamadım açıkçası . bu durum bir hastalık belirtisi felan olabilir . yada birine karşı kendinizi acındırmak gibi bir durum galiba bu da çok saçma .

0

hepsi zor. hayatta ne kolayki mutlu olmak en zoru . bak bana ne kadar zor hayatım var. :):)) hep neşe nereye kadar cancazım :)):)) mutluluklar dilerim

0

üzgünken mutlu davranmak çok zor, etrafa hep yalandan gülücükler ve içinde bir deprem felaket enkaz olunması.

0

bana göre mutluyken üzgün gibi davranmak daha kolay gelir. mutluyken uzgün gibi davranmam çok kolay olabilir. yani bence mutluyken üzgün gibi davranmak kolay üzgünken mutlu gibiyim davranmak zor gelir. ancak kişiden kişiye değişir.

0

mutluyken üzgünmüş gibi davranma gereği hiç duymadım şimdiye kadar. ama zor olurdu sanırım. insan neden buna ihtiyaç duyar ki zaten?

0

benim için mutluyken üzgün davranmak daha zor en azından üzgünken mutlu davranabilirim, ama mutlu olup da asla üzgün davranamam o anın tadını çıkarın ne de olsa mutlu olmuşum yani.

0

her ikisi de zor ama mutsuz iken mutlu gibi davranmak daha zordur.

0

üzgün ken mutlu davranmak daha zor çünkü bi turlu mutluluğu göstermeyi becermiyorsun her şekille mutsuzluğunu göz önünde bulunuyor

0

mutluyken asla üzgünmüşüm gibi davranamam. duygularımı karşıdaki insana çok fazla hissettirebilirim.