0

üzgün birini teselli etmek için onun yanında olmak sık sık yanında olmaya çalışmak gerekiyor. moral vermek güldürmek belki başka konulardan da konuşmak ve kafasını da dağıtmak gerekebiliyor. bu açıdan teselli olmaya çalışırdım. konuşurdum ne hissettiğini sorar içini dökmesini bu durumu benimle paylaşmasını çok isterdim. olayı bilirsem bu daha iyi olurdu enazından teselli olmak moral vermek daha bilinçli bir şekilde olabilirdi.

0

üzgün biri yakınımsa bende çok üzülür teselli bile edemem. ama başkasıysa üzülme degmez yada her şey olacağına varır derim.

0

üzgün birini teselli ederken bugünü değil yarını düşün derim ve geçmişinde çok üzüldüğün şeyler oldu ama şimdi bazılarını hatırlamıyorsun bile önemli olan gelecek çünkü

0

ben o konularda pek becerikli değilim özellikle saçma sapan bir konu içinse açıkça yüzüne söylerim o zamanda bozuluyorlar. ama degmiyecegini anlatmaya çalışırım veya elbet herşeyin duzelicegini anlatıp kendine getirmeye çalışırım . ne söylesem de fayda etmicek sonuçta . şahsen ben üzgünken yanımda kimseyi istemiyorum en güzeli kendi kendime yaşıyorum .

0

insanların ruh hali çok çabuk değişebiliyor o yüzden birini teselli etme konusunda hiç iyi değilimdir söyleyebileceğim tek şey kendisini üzdüğü zaman hiçbirşeyin değişmeyeceği eğer elinde olan bişeyse zaten yaparsın ama yapamayacağın bişey için üzülüyorsan boşuna değmez çünkü üzülmenin kimseye bir faydası olmaz