0

ben kimseye köyü hediye aldığımı düşünmüyorum hediye almaya gelince eşimden almıştım evlilik yıl dönümümüzde kavgalıydık barışmak bi yandan da yüzüm gülsün diye bi çiçeğin arasına sigara paketi sıkıştırmıştı bu ne diye sorduğumda senin için tek anlam ifade eden şey demişti ben bi daha kavga ettim gülünecek birşey belki o öyle zannetmiştim ama ben daha çok sinitlenmiştim

0

ben hiç bu zamana kadar kimseye kötü bir hediye almadım. kocam bir keresinde bana kaktüs aldı bu ne ya dedim, üzüldüm bir baktım arkasından hemen gül çıkardı. yani beni kızdırmak içinmiş kaktüs nedir ya insan bana kaktüslerin bana ne kadar ayıp bir şey.

0

şu ana kadar bana alınan en güzel hediye kız arkadaşım tarafından verilmişti bir tşörttü ancak kendisi yaptırmıştı benim için çok özel bir hediyeydi.

0

verdiğim en iyi hediye anneme tektaş almıştım.
aldığım en iyi hediye eşim bana tektaş almıştı :)
verdiğim en kotu hediye annemin yüzünden ufakken daha bir arkadaşımın doğum gününde külot atlet hediye goturmustum.
aldığım en kotu hediye de bi arkadaşımın bana verdiği kırık biblo.

0

şu ana kadar aldığım en güzel hediye kız arkadaşımın bana hediye ettiği kol saatimdi . verdiğim en güzel hediye ise kız arkadaşıma verdiğim gümüş kolye. en kötü aldığım hediye üzerinde muz baskısı olan tşört . en iyisi ise süpriz doğum günü pastası.