0

anket soruları zor değildir neden zor olsun hatta bazı anketlerde (okul için doldurduklarımda isim vermeyiz rumuz veririz) ki çekinerek verdiğimiz cevaplar böylelikle gün yüzüne cıkmaz. bu kimdi demeyiz

0

daha önce anket doldurdum. zor değil ama çok sıkıcı sorular var.bir de bazı sorular da çok birbirine benziyor ya cevaplarken de anlıyorsun birbirine yakın soruları.çok sinir bozucu oluyor.para kazanma olduğu için katlanıyorum ama diğerleri için hiç doldurmuyorum bile.

1

anket soruları anket türüne değişiklik göstermektedir. anket soruları genel olarak çözülebilecek düzeyde olabilmektedir. anket sorularının sayısı da anket türüne farklılık kazanmaktadır. kimi anketler çok uzun olmakla birlikte kimi anketlerde kısa olabilmektedir. ortalama bir anketin uzunluğu iki sayfadan oluşmaktadır. genel olarak anket soruları basit ve çözülmesi kolay olan sorulardır. anketörler arasıra çarşıda pazarda ve avm'lerde karşınıza çıkar. anket türleri gösterirler ve çözmemizi isterler. ama bizler genel olarak bunlardan kaçarız ya da sallama yoluyla anket doldururuz. bunları başımdan geçtiği için söylüyorum. oysa anketlerle karşı karşıya kaldığımızda mutlaka anketörlere yardımcı olmak gerekiyor. anketleri içimizden gelerek samimi ve doğru bir şekilde doldurmak lazımdır. anket sizin biraz zamanınızı alabilir ama anket sonuçları bilimsel olarak spss programları ile analiz edildikten sonra kamuoyuna sunumu yapılmaktadır. yani insanlar anketler yolu ile bilgilendirilmektedir.

1

yani şöyle diyelim anket soruları ben 4 defa doldurmuşum ve soruları hiç zor değil yani bir kere hastanede anket doldurmuştum hastane yönetimi hakkında soruları çok kolaydı bir defa daha parkta doldurmuştum ama o anketi sonradan yine sildim çünkü kadını hiç güvenmedim yeni onu soruları da normal genel olarak sorulardır bir defasında da eve geldiler evde anket doldurdum sadece benimle alakalı sorular sordu işte türkiye hakkında belediye hakkında sorular sordu öyle sorular işte cevapladım yani soruları zor değil genellikle bildiğim sorularda ve topluma alakalı sorular soruyordu yani ben hiç zorlamadım.

0

bizim hocalar sürekli anket soruları cevaplandırıyor lar bize o yüzden hiç yabancılık çekmiyorum ve kolaylıkla anket sorularına cevap verebiliyorum.

0

nasıl bir anket kastettiğine göre değişir durum.