0

olamaz çünkü hiçbir hollandalı hoca başarılı olamadı fenerbahçede türk ligi bilmiş biri lazım

0

takıma uyum sağlarsa başarılı olur bence

0

erwin koeman fenerbahçe spor kulübünün başına teknik direktör olarak geçti, akıllarda türk telekom arena stadında oynanan ezeli rakibi galatasaray karşısında 2-0'dan geriden gelip maçı 2-2'ye getirdikten sonra maçın galibiyet golünü de kaçırmışlardı.erwin koeman fenerbahçe ile çok büyük başarı elde edemedi, görevinde çok kısa sürede tamamladı.fenerbahçe'nin plan programsız geçen bu kara tarihinde bir isim olarak yer aldı maalesef, daha iyi bir yerde daha iyi bir zaman da fenerbahçe'nin başında teknik direktörlük görevine getirilmesi daha doğru olurdu çünkü görevi kim gelirse gelsin bu fenerbahçe'nin elle tutulur bir yanı yok ve başarılı olunmayacağı belliydi.

0

koeman ile devre arasına kadar devam edilecektir. ikinci yarı için başka antrenör gelecek şimdilik geçici bir başarı geldi ama fenerbahçe tam rayına oturmadi

0

başarılı olmayabilir takımla anlasamaz çünkü

0

ronaldmiydi yoksa erwin koeamanmıydı ben erwin diye biliyorum ama herneyse ben fenerbahcede basarılı olcağına inaniyorum çünkü adam oyunu okuyor ve çok iyi takip ediyor valbueana 6 ay top oynamadı hemen hemen koeman onu fenerbahçeye yeniden kazandırdı ve valbuena sayesinde 3 müthiş maç oynadık ben koemanın başarılı olcağına kesinlikle inaniyorum.

0

ronald koeman bu elinde ki dar ve kısıtlı kadroyla iyi sonuçlar alıyor güzel işler sunuyor bizlere, fenerbahçe taraftarı da onu kabullenmiş bir şekilde yoluna devam ediyor ve maçlara gelen seyirci sayısı da artıyor. koeman'ın en çok başardığı iki harika iş oldu, birincisi taraftarı kazandı ve ikinci olarak takımın kendine özgüvenini tekrardan sağladı. biraz daha zaman vermeliyiz, önümüzde ki trabzon derbisi iyi bir rehber olacak bizlere. sonuçta takımın başında üç maça çıktı, daha yeni yeni bişeyleri takıma oturtuyor. zaman alacak zor bir işin altına girdi, enkazda ki bir takımı tekrar eski günlerine getirmek hiç kimsenin yapabileceği bir iş değil ve teknik direktörlük farkı burada ortaya çıkacak. bu sezon en azından koeman takımı çok iyi bir şekilde çevip çevirecek, üst sıralar için sonuna kadar mücadele edecek. ziraat türkiye kupasını kazanarak doğrudan avrupa kupalarında mücadele edebilecek, fenerbahçe için de bu sezon en büyük hedef bu olmalı realist olarak. galatasaray derbisinde ki takıma aşıladığı futbol çok güzeldi, bunu bir galatasaraylı olarak samimi bir şekilde söylüyorum ve az daha da üç puanla bir geri dönüşle oradan çıkacaktılar. anderlecht karşısında ki futbolu muazzam'dı, avrupa kupasında gruplardan da çıkacaklar böyle devam etceği sürece.alanyaspor karşısında ki futbolu pek göz önüne almayalım, bir varlık gösteremediler çünkü.

0

ben başarılı olacağına inanmıyorum süreç sıkıntı olacaktır

0

başarılı olacaktır . en azından küme düşme potasından çıkaracaktır .