0

ihtiyac halinde illa ki harcaniyor ama normal zamanda dedigin gibi bitin olunca pek harcayasim grlmiyor. kiyamiyorum yani dedigin gibi. para bozuldugu zaman hemen harcsnip gidiyor ya. icime oturuyor bu sefer. ne ara bitti bu para modundayim.

0

ihtiyacım olursa , lazımsa harcarım elbette hele sağlığımla ilgiliyse felan hiç önemli değil , bozuk olsun bütün olsun sorun değil. ihtiyacımı görmeyen parayı ne yapayım. harcamadığım parayı , işimi görmeyen parayı neyleyim. eşimin dostumun ihtiyacı varsa da veririm sonuçta hayata bi kere geliyoruz sonuçta. yiyeceksin içeceksin kendine bakacaksın. çok param olup kendime bakmasam neyleyim öyle parayı.

0

para bozuk olmadığı zaman harcamays koymam aksine bozdurma isterim bozdurma benimi için daha kolay olur. zaten elinde sonunda harcayacağım neden üzüleyim ki sorun yok benim için.

0

valla insan mecbur kalınca öyle bir kiytirik bütün paraya sonra bir bakıyorsun paradan eser yok ama yapcak biside yok.

0

harcamaya kıyamıyorum ama maalesef ki ihtiyacım olduğunda o parayı bozdurmak zorunda kalıyorum.

0

evet yeterkı olsun parada fark etmez butun olmus bozuk olmus kıyarım yanı ıhtıyacım varsa neden olmasınkı para bu harcanmak ıcındır. valla oyle kıyarımkı

0

bozuk paraları elimden geldiğince cüzdanımda bırakmamaya çalışıyorum. kâğıt para ise ihtiyacım olduğunda illaki harcıyorum fakat harcadığımda da bozuk para artmayacak şekilde harcama yapmaya çalışıyorum.

0

genellikle bozuk paraları harcamıyorum.. kumbara var kumbaranın içine atıyorum ihtiyacım olduğunda harcamak zorunda kalıyorum. en azından iyi olmuş oluyor en azından bozuk paralar bayağı bir birikince hiç param yoksa çıkarıp harciya biliyorum .

0

alacağım ürünü almak zorundaysam alırım ama bozuk olsa çok güzel olur.

0

valla ihtiyacım varsa kıyarım çünkü boş yere harcamayı sevmiyorum bozukta olsa cebimde kalıyor.

0

ozellekle para tum oldugu zaman harcama istegi oluyor bende

1

bozuk olmayınca kıyamıyorum ama eni sonunda o para bozuluyor. kaçsan harcamazsanda eni sonu harcama oluyor tabi.

2

mecbura kalınca elbette ki harcıyorum. ama mecbur değilsem harcamaya kıyamıyorum.

0

mecburen. ihtiyacımız ne ise onu alıyoruz.